Реклама

📈 Palworld стала однією з шести ігор у Steam, які сягнули понад 1 млн одночасних гравців

Čytaty latynkoju
📈 Palworld стала однією з шести ігор у Steam, які сягнули понад 1 млн одночасних гравців
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Palworld стала однією з шести ігор у Steam, які сягнули понад 1 млн одночасних гравців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

UPD. Palworld уже третя гра за кількістю одночасних гравців в історії Steam. Новий результат становить 1,442,084 гравців.

Новому ігровому феномену Palworld вдалося встановити чергове досягнення — гра зібрала понад 1 млн одночасних гравців у Steam.

Palworld, яку називають «покемони з автоматами», б’є рекорди кожного дня. Наразі гра вже зуміла досягнути показника у 1,291,967 одночасних гравців у Steam. Такий результат вивів її на п’яте місце у рейтингу Steam за одночасними гравцями. Загалом це шоста гра, якій вдалося досягнути онлайну в 1 млн гравців у сервісі від Valve.

Можемо побачити, що Palworld не вистачило зовсім трішки, щоб обійти Dota 2 від самої Valve — всього майже 4000 гравців.

Однак і це ще не все, адже розробники також повідомили, що за перші три дні було продано понад 5 млн копій Palworld.

Нагадаємо, що Palworld вийшла у ранньому доступі лише 19 січня та не полишає оновлювати свої рекорди. Наразі гра доступна на ПК, Xbox One та Series X|S, а також вона є у Game Pass. Водночас раніше розробники повідомили, що поки що немає планів випустити Palworld на PlayStation 5. Наразі розробники працюють над кросплеєм у грі.

Palworld завірусилася через те, що схожа на «покемонів з автоматами» — різні створіння, яких можна ловити та тренувати, мають вогнепальну зброю. Крім того, у грі навіть можна ловити інших тренерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...