Реклама

🧐 У сиквелі Cyberpunk 2077 вибір походження персонажа може мати більший вплив на сюжет

Čytaty latynkoju
🧐 У сиквелі Cyberpunk 2077 вибір походження персонажа може мати більший вплив на сюжет
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 У сиквелі Cyberpunk 2077 вибір походження персонажа може мати більший вплив на сюжет
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сиквел Cyberpunk 2077 розширить сюжетні лінії пов’язані з вибором гравцями походження свого персонажа.

У грі яку CD Projekt RED розробляє під кодовою назвою Orion нам обіцяють більш розгалужені сюжетні лінії, що визначаються початковим життєвим вибором гравців, як це було в Cyberpunk 2077 з «Кочовиком», «Корпоратом» та «Дитям вулиць».

Про це розповів під час подкасту AnsweRED, наративний директор CDPR, Філіп Вебер. Він відзначив, що у майбутній грі розробники хотіли б виправити недостатній вплив походження персонажа у Cyberpunk 2077.

Я думаю, що є речі, наприклад, походження, які дають вам можливість зіграти більше різних типів персонажів. Я думаю, що в майбутньому це буде прикладом того, що ми хотіли б покращити. Оскільки я вважаю, що ми дали обіцянку, яку, можливо, в кінцевому підсумку ми не змогли реалізувати.

Нагадаємо, що найбільший вплив у Cyberpunk 2077 вибір походження має лише на початку гри, коли ваш персонаж починає свою історію у різних локаціях. Однак по ходу гри це все зливається по суті в одну історію.

Блажей Августинек, який також працював над Cyberpunk 2077, відзначив, що у грі початковий життєвий шлях не надто важливий для основної історії гри.

Чим би ви не займалися раніше, настає момент, коли все це руйнується, так? І ти починаєш нове життя з Джекі. Очевидно, ми хотіли б, щоб це мало більше значення, але я думаю, що те, як це відбувається зараз, виглядає так, ніби ви прийшли з певного життя. І це життя закінчилося. Воно в минулому, і тепер ти живеш новим життям, яке закінчується, спойлери, в пролозі, а потім тобі доводиться мати справу з наслідками цього.

Нагадаємо, що напередодні Cyberpunk 2077 нарешті отримала свій фінальний вигляд з виходом останнього великого доповнення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...