Реклама

🤔 Все-таки ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic не «мертвий»

Čytaty latynkoju
🤔 Все-таки ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic не «мертвий»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Все-таки ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic не «мертвий»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що все-таки ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic більше «живий», ніж «мертвий»

Нагадаємо, що напередодні Джефф Грабб з Giant Bomb у своєму шоу Game Mess Mornings розповів, що робота над ремейком стоїть на паузі:

Я просто хочу прояснити, що над цією грою зараз не працюють. Просто повний стоп. Над цією грою не працюють жодним чином, на жодній студії.

Однак тепер цю інформацію прокоментував Джейсон Шраєр з Bloomberg. На форумі ReseEra він відзначив, що згідно з його джерелами робота над проєктом досі ведеться та піддає сумніву тезу про те, що над грою «не працюють жодним чином».

Щодо джерел Шраєра, то це «двоє людей з Saber». Таким чином ми отримали чергове підтвердження того, що свого часу Embracer передала роботу над ремейком KOTOR до Saber Interactive.

Нагадаємо, що ця компанія є розробником та видавцем відеоігор та її було засновано у 2001 році у Санкт-Петербурзі, Росія.

Попри те, що Saber офіційно може вважатись американською компанією. Однак перша та головна студія компанії до останнього часу розташовувалась у Санкт-Петербурзі і загалом вона згадувалась як саме російська студія.

Відзначимо, що лише в січні 2023 року Embracer повідомила, що перевела своїх співробітників Saber з Росії та Білорусі до Єревану у Вірменії, щоб уникнути санкцій за співпрацю на російському ринку.

Нагадаємо, що ремейк KOTOR було анонсовано ексклюзивно для PS5 на PlayStation Showcase 2021.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...