Реклама

🤯 Embracer може продати Gearbox Software

Čytaty latynkoju
🤯 Embracer може продати Gearbox Software
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Embracer може продати Gearbox Software
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Embracer Group розглядає варіанти продажу розробника Borderland Gearbox Software. Таким чином група планує зміцнити свої фінанси.

Наразі Embracer Group працює з Goldman Sachs і Aream & Co, щоб вивчити можливість продажу. За словами двох співрозмовників Reuters, Embracer розглядає можливість продажу після того, як до нього проявили інтерес треті сторони.

Потенційні покупці, які в основному складаються з «міжнародних ігрових груп», вже мають доступ до маркетингових матеріалів Gearbox.

Embracer придбала Gearbox у лютому 2021 року в результаті угоди, яка на той час оцінювалася в 1,4 млрд доларів. Представники Embracer і Goldman Sachs відмовилися від коментарів. Aream не відповіла на запити про коментарі.

Нагадаємо, у червні Embracer оголосив про реструктуризацію. В планах групи — закриття деяких студій, скасування проєктів та скорочення штату. Варто зазначити, що компанія вже провела серію звільнень у Gearbox Publishing.

Раніше ми повідомляли, що Embracer закрила ветеранів геймдеву Volition Games, які відповідальні за Saints Row, після 30 років існування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...