Реклама

🤔 Nintendo може випустити Switch 2 у 2024 році — чутки

Čytaty latynkoju
🤔 Nintendo може випустити Switch 2 у 2024 році — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Nintendo може випустити Switch 2 у 2024 році — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розмови про потенційного наступника Nintendo Switch здається набирають обертів ледь не щодня. Ось тепер повідомляється, що Nintendo планує випустити свою наступну консоль у 2024 році.

Як відзначає видання VGC, набори розробників (devs kit) наступника Switch вже знаходяться у «ключових студій-партнерів». До того ж численні  джерела стверджують, що Nintendo планує випустити консоль у другій половині 2024 року.

Таким чином, як відзначається, у компанії прагнуть уникнути дефіциту запасів, з яким зіткнулися PlayStation 5 і Xbox Series X/S, коли вони вийшли на ринок у 2021 році. Тобто Nintendo хоче зробити достатню кількість консолей, щоб не випробовувати своїх шанувальників.

Також як відзначає VGC, у новій консолі буде використовуватися LCD-екран, а не OLED. Такий захід зроблено з метою знизити ціну. Фізичним носієм для ігор залишиться картридж. До того ж видання підкреслило, що консоль буде працювати у портативному режимі.

Що стосується зворотної сумісності ігор, то про це немає інформації. Проте нагадаємо, що раніше у розмові з акціонерами президент Nintendo Шюнтаро Фурукава заявив, що наступник Switch, використовуватиме ту ж саму систему Nintendo Account, яка вже використовується на Switch. Це все задля «плавного переходу» на нове покоління.

Також напередодні генеральний директор Activision Blizzard Боббі Котік, під час слухань Microsoft проти Федеральної торгової комісії США (FTC) потенційно розкрив можливості консолі наступного покоління від Nintendo. Голова видавця Call of Duty відзначив, що очікує, що наступник Nintendo Switch матиме потужність, яка буде відповідати рівню консолей PS4 та Xbox One.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...