Реклама

💵 Продажі Nintendo Switch впали на 22%: цього року нової консолі не варто очікувати

Čytaty latynkoju
💵 Продажі Nintendo Switch впали на 22%: цього року нової консолі не варто очікувати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💵 Продажі Nintendo Switch впали на 22%: цього року нової консолі не варто очікувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo планує продати ще 15 млн Switch до 1 квітня наступного року. Плани пов’язані зі скороченням попиту на консолі.

За підсумками минулого року загальні продажі консолей сімейства Switch перевалили за 125 млн штук — це на 22% менше, ніж у 2021 році. В новому році компанія очікує зниження на 16%.

На сьомому році існування Switch буде складно підтримувати динаміку продажів. Наша мета — продати 15 мільйонів пристроїв у цьому фінансовому році — є дещо завищеною. Проте ми зробимо все можливе, щоб стимулювати попит у передсвяткові дні, щоб досягти поставленої мети.

Шунтаро Фурукава, президент Nintendo

За його словами, Switch знаходиться на завершальному етапі свого життєвого циклу. Крім того, компанія не планує випускати нове обладнання як мінімум до березня 2024 року.

За перші три місяці 2023 року було продано 3,07 млн, а загальні продажі гібридної консолі перевищили 125,62 млн пристроїв.

Є й гарні новини: Switch вже стала консоллю Nintendo з найбільшим продажем ігор — 1,03 млрд копій. За цей рік компанія планує продати ще 180 млн копій та сподіваються зробити це за допомогою The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, яка вийде вже 12 травня.

Більше про особливості майбутньої The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom можна дізнатись за посиланням. Також пропонуємо почитати наш матеріал де зібрано відгуки західних журналістів після того, як їм дали доступ до гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...