Реклама

🥲 Nintendo Switch Pro дійсно розробляли, але потім скасували — чутки

Čytaty latynkoju
🥲 Nintendo Switch Pro дійсно розробляли, але потім скасували — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥲 Nintendo Switch Pro дійсно розробляли, але потім скасували — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про більш потужний варіант консолі Nintendo Switch з приставкою Pro ходять буквально з самого релізу оригінальної Switch у 2017 році. Річ у тім, що консоль базується на процесорі Nvidia Tegra X1 2015 року — застарілого вже навіть на той момент.

Проте, замість більш сучасного варіанту ми отримали спочатку Switch Lite — бюджетну версію, а потім Switch OLED — з новим дисплеєм та іншими незначними покращеннями. Обидві консолі, втім, продовжили працювати на тому ж процесорі.

Саме перед релізом Switch OLED у 2021 році чутки про більш потужну версію активізувалися найбільше.

Як дізналися в Digital Foundry, розробка такої консолі, яка б стала апгрейдом посеред покоління, дійсно велася. Про це журналістам зізналася ціла низка розробників ігор, яким, як відомо, повідомляють таку інформацію під угодою про нерозголошення. Потенційна консоль мала б стати чимось на кшталт PS4 Pro для попереднього покоління приставок Sony.

Проте зараз ті ж джерела підтвердили, що Switch Pro офіційно мертва. У Nintendo відмовилися від планів випускати такий девайс і повністю зосередилися на розробці нового покоління. Водночас у Digital Foundry закликали не чекати наступну консоль Nintendo у 2023 році.

Тим більше, що у самій Nintendo на початку 2022 року заявили, що Switch наразі знаходиться посередині свого життєвого циклу. Продажі також залишаються на високому рівні — буквально декілька тижнів тому Switch за загальною кількістю проданих девайсів обійшла PlayStation 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...