Реклама

🍏 Let Loose від Apple: де дивитися та що можуть показати на презентації

Čytaty latynkoju
🍏 Let Loose від Apple: де дивитися та що можуть показати на презентації
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Let Loose від Apple: де дивитися та що можуть показати на презентації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 7 травня, має відбутися перша у цьому році презентація від Apple, яка отримала назву Let Loose. Захід має розпочатися о 17:00 і переглянути його можна буде на YouTube (нижче).

Загалом не до кінця зрозуміло на що варто очікувати на цій презентації. Однак доволі сміливо можна говорити про те, що вона сконцентрується на нових iPad, адже в останнє Apple оновлювала свою лінійку планшетів ще у 2022 році. Така пауза є найдовшою з 2010 року, коли Стів Джобс вперше презентував iPad.

У питанні того, що саме нам можуть продемонструвати на Let Loose варто звернутися до перевіреного інсайдера з внутрішньої кухні Apple Марка Гурмана з Bloomberg.

За його словами нам варто очікувати на анонси оновлених iPad Pro, iPad Air та аксесуарів до них. Гурман вважає, що Apple може робити велику ставку на нові девайси, адже за останній квартал продажі планшетів компанії впали на 17% і тому вона може сконцентруватися на відновлені своїх позицій.

Водночас Гурман додає, що не варто очікувати на масштабну презентацію, адже час для цього буде влітку уже на WDC. Однак, що саме за словами інсайдера варто очікувати на Let Loose.

Нові iPad

iPad Pro

За словами Гурмана «зіркою заходу стане новий iPad Pro», який отримає новий дизайн та стане першим iPad, який отримає OLED-дисплей. Використання цього дисплея також дозволить зробити новий iPad тоншим, а доступні версії Pro будуть з діагоналлю екрану 11 і 12,9 дюймів.

Гурман додає, що iPad Pro можуть навіть отримати нові чипи M4, які орієнтуються на використання можливостей ШІ, про які більше мають розповісти уже на WDC.

iPad Air

У цьому випадку головна новина може полягати у тому, що iPad Air вперше отримає варіант з кількома різними варіантами діагоналі екрану. «Нова 12,9-дюймова версія буде відповідати розміру iPad Pro, що дасть споживачам дешевший спосіб отримати планшет з великим екраном». Друга опція це буде класичний 10,9-дюймовий iPad Air. Водночас обидві моделі можуть бути оснащені чипом M2.

Оновлені аксесуари

З огляду на те, що на зображенні самої презентації зображено Apple Pencil, то варто очікувати, що цей оновлений девайс може зайняти головне місце на заході.

Гурман відзначає, що оновлений Pencil «матиме тактильний зворотній зв’язок — функцію, яка дозволяє користувачам відчувати невеликий ефект вібрації при виконанні дій стилусом». Також для виконання певних завдань можна буде стискати Pencil.

Також варто очікувати й на оновлену Magic Keyboard, яка «буде міцнішою, використовуватиме алюміній і зробить iPad більш схожим на ноутбук».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...