Реклама

📉 Гендиректор Twitch після скорочень визнав, що компанія «не прибуткова»

Čytaty latynkoju
📉 Гендиректор Twitch після скорочень визнав, що компанія «не прибуткова»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📉 Гендиректор Twitch після скорочень визнав, що компанія «не прибуткова»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Twitch, Ден Кленсі, інофрмацію, про те, що стримінгова платформа яка належить Amazon не є прибутковою.

Цю заяву він зробив на фоні нещодавнього скорочення, яке відбулося у компанії і внаслідок якого було звільнено 35% персоналу. Тоді висловлювалося припущення, що одна з причин цього рішення полягала у збитковості Twitch і тепер гендиректо це підтверджує.

В рамках Q&A, який Кленсі провів у Twitch він відзначив:

Ми вже говорили про це раніше, коли відзначали, що нам потрібно працювати стабільно, але я скажу прямо: на даний момент ми не є прибутковими. (…) Amazon надзвичайно підтримує Twitch, і для того, щоб бути стабільними з часом, важливо, щоб ми не втрачали гроші.

Він відзначив, що така «оптимізація» була потрібна компанії задля її розвитку у довшій перспективі:

Ми повинні переконатися, що Twitch має правильний розмір. (…) Дуже важливо, щоб Twitch був тут не тільки сьогодні, не тільки завтра, але і через 50 років, і через 100 років. Наше завдання — керувати Twitch таким чином, щоб забезпечити його процвітання, він процвітає, і він тут для вас і ваших спільнот, які ви створили, тому що я не думаю, що інші платформи взагалі схожі на Twitch.

Кленсі відзначив, що загалом штат співробітників у компанії був більшим аніж вона того потребувала задля вирішення усіх своїх завдань.

Відзначимо, що 2024 рік доволі стрімко розпочався зі звільнень. До прикладу напередодні стало відомо про найбільшу в історії Unity хвилю скорочень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...