Реклама

🫠 Twitch отримає Історії та алгоритмічну стрічку

Čytaty latynkoju
🫠 Twitch отримає Історії та алгоритмічну стрічку
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🫠 Twitch отримає Історії та алгоритмічну стрічку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Популярний стримінговий сервіс Twitch також не може відставати від трендів, тож і там з’явиться свій аналог Історій. Працюватиме він таким же чином, як і в інших соцмережах — історії відображатимуться у мобільному застосунку та висітимуть 24 години.

Ось як вони виглядатимуть:

Крім того, з’явиться новинна стрічка під назвою Discovery Feed, де показуватимуть короткі уривки з трансляцій стримерів, навіть якщо вони зараз нічого неактивні — приблизно як TikTok.

Обидві можливості, як вважають розробники Twitch, мають покращити процес пошуку нових стримерів для користувачів. Своєю чергою автори зможуть редагувати короткі відео та позначати свої улюблені, які потім частіше з’являтимуться в рекомендаціях глядачам.

У той самий час у Twitch кажуть, що не хочуть конкурувати з TikTok.

Ми не створюємо стрічку, щоб конкурувати з TikTok, ми не хочемо створювати платформу, де люди просто приходять і споживають стрічку протягом години на день

Джеремі Форрестер, віцепрезидент Twitch

Розробники сервісу хочуть надати можливість авторам зблизитися зі своєю аудиторією так, щоб не було потреби йти на інші платформи.

Багато стрімерів змушені активно заохочувати своїх глядачів переходити за ними на інші платформи, щоб вони могли продовжувати спілкуватися з ними. Ми пропонуємо більш універсальне рішення

Джеремі Форрестер, віцепрезидент Twitch

Також у Twitch анонсували вбудовану можливість проводити спільні трансляції — до п’яти стримерів можуть об’єднатися, а трансляція йтиме одночасно по всіх їхніх каналах.

На додачу до цього, Twitch зробить таймер, що показуватиме відлік до появи реклами під час трансляції, а також дозволить стримерам тимчасово призупиняти її появу — наприклад, якщо на трансляції «гарячий» момент, який не варто пропускати.

Така можливість з’явиться вже у цьому місяці, спільні трансляції — у серпні, а історії та стрічка — в жовтні.

Нагадаємо, найпопулярнішою грою на Twitch минулого року стала Elden Ring.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...