Реклама

Що про вас каже колір вашої білизни?

Čytaty latynkoju
Що про вас каже колір вашої білизни?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Що про вас каже колір вашої білизни?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

ЩО ПРО ВАС КАЖЕ КОЛІР ВАШОЇ БІЛИЗНИ?

Вважаєте, що колір нижньої білизни не має значення? Що це лише питання ваших особистих вподобань? Вам цікаво чи існує таке поняття, як «найкращий колір білизни»? В цій статті ми зосередимось на кольорах.

Немає такого поняття, як «найкращий колір» або «найкращі кольори білизни». Однак є кольори, які завжди працюють. Універсальні і під будь-який одяг. Білий і чорний – два кольори, які панують у світі білизни. Як щодо інших кольорів?

Білий

Мінімалістичний і свіжий колір. Благородний і чистий. Сучасний та, водночас, нейтральний. Усі ті, хто віддає перевагу білизні білого кольору, обожнюють в усьому порядок, зосереджені на чистоті та простоті. Білий колір вибирають ті, хто не любить різких змін – їх стиль одягу класичний та водночас модний, адже білий завжди в тренді. Часто люди вирішують придбати щось біле, коли розпочинають новий етап свого життя.

Біла нижня білизна універсальна – точно підходить для будь-якого випадку і під будь-який одяг!

Чорний

Безумовно, найпопулярніший колір трусів. Безсумнівно, це відповідь на питання «який колір нижньої білизни подобається чоловікам найбільше?» Чоловіки люблять чорний, тому що він завжди стильний і розкішний. Він асоціюється з силою та впевненістю в собі. У ньому є таємниця, але, як і білий, він може бути нейтральним. Білизна чорного кольору завжди (завжди!) гарно та ефектно виглядає на тілі.

Чорний колір не рекомендований, якщо ви плануєте одягнути світлий напівпрозорий одяг, у всіх інших випадках чорна білизна подарує привабливий вигляд, впевненість та загадковість!

Нижня білизна Атлантік базової колекції – широкий асортимент білизни в класичних кольорах: елегантний білий, позачасовий чорний, ефектний графітовий та натуральний бежевий.

Сірий і темно-синій

Обидва позачасові кольори. Обидва однаково добре пасуватимуть до класичного та спортивного образів.

Сірий – унікальний. Перебуваючи між білим і чорним, він також нейтральний. Світло-сірий колір елегантний і наповнений енергією, темно-сірий – ефектний та загадковий.

Темно-синій колір асоціюється з спокоєм (нічне небо), з одного боку, і з характером, рішучістю, надійністю та стабільністю, з іншого. Саме тому, його так часто обирають бізнесмени та політики.

Тож як їх носити?

Сірий – це колір, який не привертає зайвої уваги, він універсальний та добре поєднується з іншими кольорами. Класичний, спортивний та навіть повсякденний стиль одягу важко уявити без сірого. Він гармонує абсолютно з усіма кольорами. Сірий та графітовий – чудовий вибір для спорту!

Виразний темно-синій, у свою чергу, привертає увагу та підкреслює індивідуальність. Вибирайте його як альтернативу чорному. Якщо ви хочете делікатно «заспокоїти» колір, водночас не втративши його характер, поєднайте темно-синій із сірим та створіть унікальне поєднання!

Сила інших кольорів

Більш насичені кольори вимагають від людини певної сміливості. Така білизна викликає масу емоцій. Візьмемо, наприклад, червоний колір, який асоціюється з пристрастю, рішучістю, життєвою силою та хоробрістю, а також із сексуальністю та розкутістю. Рекомендується для впевнених в собі людей, які в червоному відчувають себе як риба в воді. З іншого боку, його також рекомендують людям, яким бракує впевненості в собі, щоб додати їм саме цю впевненість.

Чимало емоцій викликає і білизна фіолетового кольору. Здається, у минулому фіолетовий колір носили обрані: імператори та королі. Сьогодні це колір, який обирають індивідуалісти та незалежні люди, які йдуть власним шляхом у житті.

Як щодо рожевого, який асоціюється з молодістю, м’якістю, ніжністю і жіночністю? Колір зараз переживає власну революцію. Ставлення чоловіків до нього змінюється. Нижня білизна Атлантік рожевого кольору вже знайшла своїх прихильників серед чоловіків.

Рекомендація від Atlantic – експериментуйте та живіть на повну!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...