Реклама

🤔 «Фанати будуть у захваті» від того, як у «Їжаку Соніку 3» представлять Шедоу, якого озвучить Кіану Рівз

Čytaty latynkoju
🤔 «Фанати будуть у захваті» від того, як у «Їжаку Соніку 3» представлять Шедоу, якого озвучить Кіану Рівз
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🤔 «Фанати будуть у захваті» від того, як у «Їжаку Соніку 3» представлять Шедоу, якого озвучить Кіану Рівз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Усі, хто причетний до серії фільмів «Їжак Сонік» останнім часом доволі багато розповідають про третю частину. Нам уже обіцяють доволі масштабну стрічку, яка має потенціал стати чимось на кшталт «Месників» від Marvel

Цього разу подражнити фанатів синього їжачка Соніка вирішив актор Бен Шварц, який озвучує цього персонажа у фільмах. Він розповів, що шанувальникам варто готуватися до доволі захопливого представлення їжака Шедоу у «Їжаку Соніку 3», якого має озвучити Кіану Рівз.

Сам Шварц доволі захоплено розповів про те, що він у захваті від представлення нового персонажа у фільмі, до того ж Шедоу один з його найулюбленіших персонажів та багатьох інших фанатів. Актор відзначив, що те, як його мають представити у фільмі має викликати захоплення у всіх його шанувальників:

Мені подобається інтро до нього у цьому фільмі, і я думаю, що фанати будуть у захваті. І я думаю, що фанати розуміють, як сильно ми про них дбаємо, подумайте про те, як сильно ми змінили фільм після реакції на перший трейлер, що, на мою думку, було дуже правильним кроком. Сподіваюся, фанати відчують, що про них піклуються, адже ми завжди робимо це для них, і це ще не підводило.

Нагадаємо, що реліз «Їжака Соніка 3» заплановано на 20 грудня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...