Реклама

🤔 Шанувальники скаржаться на вініл Cowboy Carter, оскільки на нього потрапили не усі пісні

Čytaty latynkoju
🤔 Шанувальники скаржаться на вініл Cowboy Carter, оскільки на нього потрапили не усі пісні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Шанувальники скаржаться на вініл Cowboy Carter, оскільки на нього потрапили не усі пісні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шанувальники, які отримали фізичні копії альбому Cowboy Carter від Бейонсе кажуть, що на релізі не вистачає деяких пісень.

Нагадаємо, альбом Cowboy Carter вийшов минулої п’ятниці, як в мережі, так й на фізичних носіях. Тепер стало відомо, що на CD версію не потрапили чотири пісні, а на вініл — п’ять.

Так, на вінілі відсутні пісні Spaghettii, Flamenco, The Linda Martell Show, Ya Ya та Oh Louisiana. На компакт-диску Flamenco є, інших пісень немає. Крім того, сама артистка казала про бонус-пісню на CD-версії, проте ніякого нового треку диск не отримав.

Продавці фізичних копій наразі не коментують, чому деяких пісень немає на релізі. Самі шанувальники припускають, що Бейонсе спочатку не планувала взагалі випускати пісні, яких немає на фізичних носіях, але вирішила додати їх у цифрову версію вже після того, як вініл та CD віддали на виробництво.

Крім того, є ще одна цікава деталь. Ймовірно, Cowboy Carter міг отримати іншу назву — Beyincé. Неправильний варіант імені артистки написаний на корінці до фізичних копій — й це не помилка, а посилання на історію родини Бейонсе. Підтверджує цю теорію й те, що єдина згадка назви Cowboy Carter — це наклейка на упаковці.

Сама артистка або її команда новину поки що не прокоментували.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Бейонсе стала найзнаковішою жінкою сучасної поп-культури.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...