Реклама

👀 Джерард Вей з My Chemical Romance випустить нову серію коміксів

Čytaty latynkoju
👀 Джерард Вей з My Chemical Romance випустить нову серію коміксів
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Джерард Вей з My Chemical Romance випустить нову серію коміксів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмен My Chemical Romance Джерард Вей анонсував вихід свого нового горор-коміксу Paranoid Gardens.

Раніше музикант вже публікував свої твори у виданні Dark Horse Comics, як-от комікс The Umbrella Academy. Цього разу Paranoid Gardens також випустить Dark Horse.

Співавтором коміксу стане Шон Саймон, який раніше вже працював з Веєм. Ілюстратором стане Кріс Вестон, відомий своїми роботами над проєктами Vertigo та DC, а також концепт-артами до «Зоряних війн: Останні джедаї».

Згідно з синопсисом, сюжет розповідатиме про медсестру Лу в найхимернішому центрі догляду за хворими, в якому мешкають прибульці та привиди.

Історія є дійсно особливою для нас, і дуже радий, що майстерний Кріс Вестон приєднався до цього проєкту. Тепер я маю змогу поділитися тим, що ми хотіли зробити протягом дуже довгого часу, і працювати з цією фантастичною групою людей.

Джерард Вей

Перший випуск Paranoid Gardens вийде 17 липня.

Нагадаємо, раніше фронтмен My Chemical Romance вже випускав комікси On Raven’s Wings, The Umbrella Academy: Apocalypse Suite, One Thing’s for Sure: SP//dr Is Still Intact та «Фатальний патруль».

Раніше ми розповідали, що My Chemical Romance випустили пісню The Foundations of Decay — перший реліз за останні 8 років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...