Реклама

👀 Модель з обкладинки альбому Childish Gambino звинуватила артиста у невиплаті зарплати

Čytaty latynkoju
👀 Модель з обкладинки альбому Childish Gambino звинуватила артиста у невиплаті зарплати
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Модель з обкладинки альбому Childish Gambino звинуватила артиста у невиплаті зарплати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Childish Gambino звинуватили у жорстокому поводженні людьми, які працювали над обкладинкою його альбому Awaken, My Love.

Деталя поділилася модель Джанніна Антонетте Отето, яка є обличчям з обкладинки Awaken, My Love. За її словами, модель, стиліста та візажиста «використовували й брехали», особливо щодо оплати праці.

Цей альбом мені було так важко святкувати з багатьох причин, і я навіть роками ображалася на нього. Він змусив мене пройти через багато чого, але те, що я нарешті можу його відсвяткувати, багато для мене значить. Я обурювалася, тому що мене, візажиста і стиліста використали і збрехали.

Джанніна Антонетте Отето

За словами Отето, вони отримували низьку зарплату — команда артиста обіцяла бонуси, проте їх отримала лише жінка, що створила головний убір.

Після років брехні та мовчання, а потім з'ясування ускладнень, пов'язаних зі строком позовної давності... це було виснажливо, емоційно та загалом сумно мати справу з такою ситуацією. Особливо той факт, що ми всі працювали над ним з такою любов'ю і гордістю представляти темношкірих артистів.

Джанніна Антонетте Отето

Отето також додала, що команда артиста проігнорувала всі повідомлення її адвокатів. Сам Childish Gambino поки не прокоментував ситуацію.

Раніше ми розповідали, що Childish Gambino (альтер-его актора Дональда Гловера) подражнив шанувальників новим контентом у таємничому профілі в Instagram.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...