Реклама

👀 Між Брітні Спірс та Джастіном Тімберлейком знову розгорівся скандал

Čytaty latynkoju
👀 Між Брітні Спірс та Джастіном Тімберлейком знову розгорівся скандал
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Між Брітні Спірс та Джастіном Тімберлейком знову розгорівся скандал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк відправляють одне одному завуальовані повідомлення — й вони не з позитивним вмістом.

Варто зазначити, що артисти були у стосунках, коли були підлітками. Стосунки 17-річної Брітні Спірс та 18-річного Джастіна Тімберлейка розпочалися в 1999 році й тривали три роки — у 2002-му пара розійшлася. Пізніше Тімберлейк присвятив Спірс пісню Cry Me A River.

Цього року у своїх мемуарах Спірс розповіла, що зробила аборт у 19 років через рішення Тімберлейка, який не був готовий до батьківства.

Тімберлейк відмовився коментувати мемуари Спірс публічно, проте через свого представника повідомив ЗМІ свою версію. За словами наближеної до Джастіна людини, артист був переконаний, що аборт був їхнім з Брітні спільним рішенням.

З моменту релізу мемуарів Спірс у жовтні, Тімберлейк лише двічі був на сцені, а з виступом так взагалі один раз — у середу, 13 грудня, співак виступив з несподіваним концертом у Лас-Вегасі в рамках відкриття нового готелю Fontainebleau.

Перед тим, як виконати Cry Me A River, Тімберлейк сказав фразу: «Без неповаги», а потім почав співати слова: «Ain’t we all just entertainers / Think I’m stupid and contagious». Перша частина речення — з його спільної пісні з Jay-Z, друга — посилання на хіт гурту Nirvana Smells Like Teen Spirit.

Всі одразу зрозуміли, що співак, скоріше за все, мав на увазі критику у свою адресу після виходу мемуарів Спірс.

Проте Брітні виступ Тімберлейка не заспокоїв. Співачка вийшла в Instagram, та написала пост, в якому без імен згадала, як «перемогла його в баскетболі, і він плакав», додавши наприкінці фразу «без неповаги».

Ймовірно, випадок, про який згадує Брітні, відбувся на заході NBA All Stars у 2001 році.

Раніше ми ділилися уривками з мемуарів Брітні Спірс та деталями, якими поділилася співачка у своїй книзі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...