Реклама

👀 Брітні Спірс працює над новою музикою

Čytaty latynkoju
👀 Брітні Спірс працює над новою музикою
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Брітні Спірс працює над новою музикою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Брітні Спірс випустила свої мемуари The Woman In Me, співачка звернулася до своїх шанувальників та розповіла, що працює над новою музикою.

В Instagram співачка поділилася кадром із кліпу на свою пісню Overprotected 2001 року та повідомила, що збирається незабаром випустити новий сингл.

Нова пісня, ймовірно, отримає назву Hate You To Like Me. Проте, як зазначила Спірс, ця пісня не означає, що вона з кимось «сварилася».

Я написала нову пісню. Я ні з ким не сварилася... просто була самозакоханою. Це для того, щоб накопичувати інтерес, задовольняючи его із заплющеними очима, тому що я чула, що важливі люди так роблять в наші дні.

Брітні Спірс

Якщо новий трек все ж таки вийде, він стане першою сольною піснею Брітні після того, як її звільнили від опікуна в листопаді 2021 року.

З того часу поп-ікона лише працювала над треками з Елтоном Джоном – для переосмисленої версії його треку Tiny Dancer під назвою Hold Me Closer – і над нещодавно опублікованою композицією Mind Your Business разом з Will.i.am.

Раніше ми розповідали, що Брітні Спірс розкритикувала ЗМІ за висвітлення її мемуарів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...