Реклама

🎧 Тейлор Свіфт випустила альбом 1989 (Taylor's Version)

Čytaty latynkoju
🎧 Тейлор Свіфт випустила альбом 1989 (Taylor's Version)
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Тейлор Свіфт випустила альбом 1989 (Taylor's Version)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Тейлор Свіфт нарешті випустила альбом 1989 (Taylor’s Version) — перезапис свого релізу 2014 року.

Цей реліз став її четвертим перезаписаним альбомом після того, як її колишній лейбл продав майстер-записи її перших шести альбомів у 2019 році.

Я народилася в 1989 році, вперше перевтілилася у 2014 році, і частина мене була повернута у 2023 році з перевиданням цього альбому, який я так люблю. Я представляю вам, з вдячністю і здивуванням, мою версію 1989 року.

Тейлор Свіфт

До альбому увійшли п’ять раніше невиданих пісень — треки з циклу From The Vault, які вона випускала з кожним альбомом Taylor’s Version: S-, Don’t Say Go, Now That We Don’t Talk, Suburban Legends і Is It Over Now?.

Нагадаємо, оригінальний 1989 вважається першою платівкою Свіфт, яка повністю належить до жанру поп-музики, після її кантрі-поп-альбомів.

Після того, як у 2019 році вона оголосила, що планує перезаписати свої перші шість альбомів, вона встигла випустити Taylor’s Version для релізів Red, Speak Now і Fearless. Крім того, очікується, що співачка перезапише альбом Reputation 2018 року, а також свій дебютний альбом Taylor Swift 2006 року.

Нагадаємо, у серпні під час одного з виступів Eras Tour Свіфт оголосила, що перезапише 1989. Тоді Свіфт зазначила, що ця збірка є її «найулюбленішим перезаписом на сьогодні».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...