Реклама

📖 Видавництво MAL’OPUS видасть кулінарну книгу «Відьмак» з офіційною українською термінологією

Čytaty latynkoju
📖 Видавництво  MAL’OPUS видасть кулінарну книгу «Відьмак» з офіційною українською термінологією
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📖 Видавництво MAL’OPUS видасть кулінарну книгу «Відьмак» з офіційною українською термінологією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви фанат серії книг, або відеоігор «Відьмак», то у видавництва MAL’OPUS є чим вас потішити. До випуску готується оновлена книжка з кулінарними рецептами за франшизою про Ґеральта з Ривії.

Водночас як відзначають у видавництві оновлене видання має одну цікаву особливість. MAL’OPUS працювали над книгою у тісній співпраці із розробниками ігор про «Відьмака», студією CD PROJEKT RED. Тому у кулінарній книзі використана офіційна українська термінологія, надана розробниками.

Це звісно може натякати на багато що. Можливо у CDPR нас потішать українською локалізацією The Witcher 3, хоча скоріше варто очікувати на те, що українська мова з’явиться уже в нових проєктах за всесвітом Відьмака.

Вирушайте в гастрономічну подорож, щоби відкрити продумані до дрібниць апетитні рецепти, натхнені світом «Відьмака», його персонажами, розлогими теренами та розмаїттям кулінарної спадщини Континенту. Рецепти, зібрані й упорядковані кулінарною провідницею, прокладають шлях до місцин, відомих із переказів старих оповідачів, товстих томів з Оксенфуртської бібліотеки та пісень і балад майстра Любистка.

Замовити книжку можна уже на сайті видавництва.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...