Реклама

🎧 Олена Кравець у ролі Евелін Г’юґо ексклюзивно на MEGOGO  

MEGOGO AUDIO випустило ексклюзивну аудіокнигу «Сім чоловіків Евелін Г'юґо».
Čytaty latynkoju
🎧 Олена Кравець у ролі Евелін Г’юґо ексклюзивно на MEGOGO  
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎧 Олена Кравець у ролі Евелін Г’юґо ексклюзивно на MEGOGO  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
MEGOGO AUDIO випустило ексклюзивну аудіокнигу «Сім чоловіків Евелін Г'юґо».

Книга видана у 2017-му році, а вже у 2018-му її аудіоверсія стала фіналістом премії Audie Award за багатоголосе виконання. Також вона здобула неабияку популярність у TikTok, гештег #thesevenhusbandsofevelinhugo зібрав понад 363 мільйони переглядів.

Книга розкриває гламурне та скандальне життя колишньої голлівудської ікони Евелін Г’юґо через призму репортерського погляду Монік Грант. Головну героїню твору для MEGOGO AUDIO озвучила Олена Кравець, а журналістку Монік — професійна дикторка Олена Шверк. Аудіоверсія ексклюзивно доступна у розділі «Аудіо» у мобільному застосунку MEGOGO.

Евелін Г’юґо, раніше відома як голлівудська діва, вирішує розповісти свою історію через журналістку Монік Грант, яка є для неї абсолютно новим обличчям. Ця  аудіокнига пропонує слухачам відчуття рішучості, амбіцій та непередбачених поворотів у житті кінодіви.

Акцент в озвучці робиться на таланті та емоційній глибині Олени Кравець, яка вдало передала не тільки історію Евелін, але і власні враження від персонажа.

“Мені це так знайомо”,коментує Олена Кравець під час роботи над аудіокнигою, –  “Аудіокнижки у наш стрімкий час один з інструментів не покидати читання, як процес, який веде тебе на свою особисту глибину, процес, який дозволяє прожити життя або декілька життів, які ти ніколи не проживеш по-справжньому. Це дуже затишний процес, тому що будь-яка книжка — це якась історія. А все найцікавіше у цьому житті починається з класної історії”. 

Запис аудіокниги був особливим, адже Олена Кравець, сама читаючи книгу, відчула глибокий зв’язок з персонажами. Це зробило її роботу вкрай емоційною та точно передає атмосферу твору.

“Співпраця з Оленою була справжнім задоволенням”, — додають в MEGOGO AUDIO —”У книзі головна героїня розповідає про себе від зовсім юних років до дорослої жінки у віці. Цікаво чути, як Олена передала ці поступові зміни голосу, коли спочатку ми чуємо молоду несформовану дівчину, яка з кожним розділом формується у зрілу особистість. Вона настільки відчула Евелін (головну героїню), що їй особливо не потрібно було грати, цей настрій та портрет героїні зʼявлялися самі по собі. Їй дуже добре вдалося передати сюжет, кожну деталь, кожну емоцію”.

Понад місяць команда працювала над виробництвом, адже в аудіокнизі двоголоса озвучка. Тривалість аудіокниги — 12:35:50, послухати можна за посиланням:  https://megogo.page.link/7jVtMrA5eMd6jQ5k9

 

 

 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...