Реклама

🐻 Відома дата релізу нового сезону серіалу «Ведмідь» — дивіться тизер-трейлер

Čytaty latynkoju
🐻 Відома дата релізу нового сезону серіалу «Ведмідь» — дивіться тизер-трейлер
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 Відома дата релізу нового сезону серіалу «Ведмідь» — дивіться тизер-трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал FX вирішив потішити шанувальників серіалу «Ведмідь» та продемонстрував коротенький тизер-трейлер третього сезону шоу. Однак найцікавішим моментом стало те, що нам офіційно повідомили коли саме очікувати на реліз продовження серіалу.

Уже 27 червня ми зможемо повернутися до кухні на чолі з Джеремі Алленом Вайтом та його командою і саме він у новому тизері запрошує нас до Чикаго.

Також шанувальників серіалу може потішити й те, що всі епізоди третього сезону будуть доступні одразу на релізі і не потрібно буде очікувати на нову серію щотижня.

Відзначимо, що раніше також були повідомлення, що FX одночасно з третім сезоном знімає четвертий. Тоді повідомлялося, що це схожа схема за якою свого часу телеканал завершив свій інший серіал «Атланта», який також отримав чотири сезони і останні два знімалися теж одночасно.

Однак коли очікувати на четвертий сезон та чи взагалі він буде ми дізнаємося лише згодом.

Нагадаємо, що «Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні.

Саме шоу стало величезним хітом для FX — окрім значної аудиторії в обох сезонах, серіал отримав 10 перемог на церемоніях «Еммі» минулого місяця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...