Реклама

💍 За «Володарем перснів» вийде новий фільм про Ґолума — Енді Серкіс режисер та у головній ролі

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
💍 За «Володарем перснів» вийде новий фільм про Ґолума — Енді Серкіс режисер та у головній ролі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💍 За «Володарем перснів» вийде новий фільм про Ґолума — Енді Серкіс режисер та у головній ролі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Warner Bros. планують знову повернутися до Середзем’я. Як повідомляє Variety під час останнього брифінгу присвяченому фінансовим результатам гендиректор компанії Девід Заслав оголосив, що у розробці знаходиться новий фільм за «Володарем перснів».

Відзначається, що наразі ведеться робота над сценарієм стрічки, яка попередньо може вийти уже у 2026 році. Фанатів може потішити те, що до роботи над фільмом у якості продюсера буде залучений Пітер Джексон, який за словами Заслава, «буде залучений на кожному етапі» роботи.

Подробиць про можливий сюжет наразі немає, однак відомо, що стрічка сконцентрується навколо Ґолума, якого знову зіграє Енді Серкіс, який до того ж буде й режисером стрічки.

Повідомляється, що назва фільму буде «Володар перснів: Полювання на Ґолума». Раніше зі схожою назвою уже виходив фанатський фільм у 2009 році.

Відзначимо, що раніше Warner Bros. заявляла, що планує зняти за «Володарем перснів» декілька нових фільмів, тому компанія навряд обмежиться лише історією про Ґолума.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...