Реклама

🌚 Бос Marvel каже, що компанія зменшить обсяги випуску нових проєктів

Čytaty latynkoju
🌚 Бос Marvel каже, що компанія зменшить обсяги випуску нових проєктів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Бос Marvel каже, що компанія зменшить обсяги випуску нових проєктів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівники Marvel Studios у своєму новому інтерв’ю для журналу Empire визнали, що компанія останнім часом надавала перевагу кількості над якістю. Тому тепер Marvel обере нову стратегію та сконцентрується на меншій кількості проєктів.

Так співпрезидент Marvel Studios Луїс Д’Еспозіто відзначив, що у студії «були важкі часи», які він вважає допоможе подолати реліз «Дедпула і Росомахи».

Якби ми просто залишилися на вершині, це було б найгірше, що могло з нами статися. Ми зазнали невеликого удару, але повертаємося сильними. Можливо, коли ви робите занадто багато, ви трохи розмиваєтесь. Ми більше не збираємося цього робити. Ми засвоїли наш урок. Можливо, два-три фільми на рік і один-два серіали, на противагу чотирьом фільмам і чотирьом серіалам.

Водночас президент Marvel Studios Кевін Файгі відзначив, що йому подобається те, що кіновсесвіт Marvel певною мірою є «аутсайдером», адже у цій позиції зновує можливості здивувати глядачів та щось довести критикам.

Треба було б жити під скелею, щоб не знати, що останні кілька фільмів Marvel не змогли запалити світ так, як це зробили багато інших.

Нагадаємо, що фільм «Дедпул і Росомаха» має вийти уже 25 липня. Це наразі єдиний фільм у кіновсесвіті Marvel у 2024 році на який роблять велику ставку керівники франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...