Реклама

📊 Касовий тиждень: «Дюна» наблизилася до $700 млн, успіхи Хаяо Міядзакі та ін

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: «Дюна» наблизилася до $700 млн, успіхи Хаяо Міядзакі та ін
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: «Дюна» наблизилася до $700 млн, успіхи Хаяо Міядзакі та ін
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Черговий касовий тиждень завершився та приніс нові та цікаві результати. До прикладу сиквел «Дюни» Дені Вільнева, який у прокаті уже майже два місяці продовжує збирати касу та уже впритул наблизився до позначки у $700 млн.

Стрічка бюджет якої становить $190 млн хоча й навряд сягне прогнозованого деякими аналітиками $1 млрд зборів все одно почувається добре з огляду на свої зібрані $695,8 млн. Загалом це доволі непоганий результат для кіноіндустрії, яка й досі оговтується після пандемії ковіду.

Наступного тижня «Дюна: Частина друга» з великою ймовірністю отримає свої $700 млн та буде одним з небагатьох фільмів, яким вдалося досягнути такого результату, адже у 2023 році лише п’ять фільмів зуміли зробити це, у 2022 вісім, а у 2021 теж п’ять.

Водночас сиквел перевершив за зборами першу частину, яка зібрала $433 млн і це з одночасним релізом на стримінгах.

З цікавих результатів цього тижня є також й успіхи крайнього мультфільму Хаяо Міядзакі (який, виявився зовсім не останнім). «Хлопчик і чапля» наразі має активний прокатний сезон у Китаї, який приніс аніме $104 млн.

Загальні збори анімаційного фільму таким чином тепер становлять $304,8 млн і це лише п’яте аніме в історії, яке зуміло перетнути позначку у $300 зборів.

Щодо інших стрічок у прокаті, то «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» дещо збавила свої темпи та на четвертий вікенд може похизуватися зборами на рівні $485,2 млн — це другий найкращий результат у цьому році після сиквела «Дюни».

«Панда Кунг-Фу 4» наразі третя найкасовіша стрічка 2024 року з $480 млн зборів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...