Реклама

📺 В Україні одночасно зі світом відбулася онлайн прем’єра «Дюни: Частини другої»

Čytaty latynkoju
📺 В Україні одночасно зі світом відбулася онлайн прем’єра «Дюни: Частини другої»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📺 В Україні одночасно зі світом відбулася онлайн прем’єра «Дюни: Частини другої»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На українських стримінгових платформах одночасно зі світовою цифровою прем’єрою стала доступна нова стрічка Дені Вільнева «Дюна: Частина друга».

Уже від сьогодні, 16 квітня, глядачі мають можливість придбати цей фільм для легального перегляду на платформах на кшталт MEGOGO, Київстар ТБ, SWEET.TV та ін. Нагадаємо, що критики називають фільм «епічним продовженням» та одним з найкращих сиквелів, який також закладає потужну основу для третього фільму.

Нагадаємо, що фільм є продовженням стрічки, що вийшла у 2021 році та розповідає про шлях юного Пола Атріда на пустельній планеті Арракіс, де йому доведеться за допомогою місцевого населення фрименів повернути ім’я свого батька.

Відзначимо, що перший фільм свого часу зібрав у прокаті понад $400 млн і це з умовою, що тоді фільм вийшов одночасно у цифровому форматі на HBO Max.

Наразі ж «Дюна: Частина друга» є найкасовішим фільмом 2024 року зі зборами у розмірі $683,9, які разом із «Ґодзілллю та Конґом: Нова імперія» зуміли принести Warner Bros. перший у цьому році та загалом рекордний $1 млрд касових зборів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...