Реклама

👀 Актор серіалу Fallout для підготовки до ролі дивився стріми гри на Twitch

Čytaty latynkoju
👀 Актор серіалу Fallout для підготовки до ролі дивився стріми гри на Twitch
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Актор серіалу Fallout для підготовки до ролі дивився стріми гри на Twitch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо Тімоті Шаламе для своєї ролі в екранізації книжки «Дюна» мусив читати роман, щоб підготуватися до зйомок, то у випадку з адаптаціями відеоігор акторам доводиться цей процес проводити по іншому.

Аарон Мотен, який у серіалі Fallout грає Максимуса, члена «Братства сталі» розповів GamesRadar+ як вирішив підготуватися до своєї ролі. Для того, що зануритися до всесвіту гри за якою й зробили шоу він обрав Twitch.

Актор вирішив, що перегляд стрімів, де люди грають у Fallout для нього послугує гарним уроком для розуміння всесвіту:

Спостереження за тим, як грають люди, було дуже важливим для моєї підготовки. Це мали бути ті ж самі пейзажі, ті ж самі декорації.

Мотен також відзначив Говарда Каммінгса з його командою, який працював над створенням декорацій для серіалу, які за словами актора вдало передали дух гри з її кітчевим ретро-футуризмом.

Говард Каммінгс та його команда виконали дивовижну роботу. Все виглядає так, ніби взято безпосередньо (з ігор).

Отримати можливість побачити ці масивні декорації на екрані ще до того, як я прийшов на роботу, було чудово. Особливо для тих аспектів гри — бази Братства — які мені потрібно було побачити: «Як виглядає казарма? У що одягнені ці хлопці?» Це дуже допомогло в процесі розробки персонажа.

Водночас GamesRadar+ нагадує слова Волтона Гоггінса, який навпаки для підготовки до своєї ролі Гуля/Купера Говарда не знайомився з грою:

Я ніколи не грав у цю гру. Тож, коли (серіал) з'явився на моєму шляху, я не захотів у неї грати, бо не хотів потрапити під вплив будь-якої версії Гуля, яка є в іграх.

Також раніше стало відомо, що серіал Fallout вийде на день раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...