Реклама

🤔 Для «Стартрек 4» уже пишуть сценарій, який має завершить ребут франшизи 2009 року

Čytaty latynkoju
deviantart.com
🤔 Для «Стартрек 4» уже пишуть сценарій, який має завершить ребут франшизи 2009 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Для «Стартрек 4» уже пишуть сценарій, який має завершить ребут франшизи 2009 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Можливо ви уже й забули, однак у 2009 році відбувся перезапуск франшизи «Зоряний шлях», який після третього фільму у 2016 році, видається, залишився у минулому після касового провалу.

Однак за повідомленням Variety у Paramount все-таки планують завершити цю історію та наразі найняли для написання сценарію четвертого фільму Стіва Йокі, який загалом відомий як сценарист серіалів «Надприроднє» (11 епізодів) та «Бортпровідниця».

Загалом наразі невідомі жодні деталі стрічки, окрім того, що вона стане фінальною у ребуті франшизи 2009 року. Відзначається, що до своїх ролей мають повернутися Кріс Пайн, Карл Урбан та інші актори.

Однак коли очікувати на стрічк поки що невідомо. Водночас variety пишу, що у Paramount у виробництві знаходиться ще один фільм по «Зоряному шляху», який отримає повністю новий акторський склад та має стати історією походження для франшизи.

Нагадаємо, що останній повнометражний фільм у цій сазі, «Стартрек: За межами всесвіту», вийшов у 2016 та при бюджеті у $185 млн зібрав лише $343.5 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...