Реклама

🙅‍♂️ У Marvel немає місця для креативної свободи, — Ентоні Макі

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ У Marvel немає місця для креативної свободи, — Ентоні Макі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ У Marvel немає місця для креативної свободи, — Ентоні Макі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Ентоні Макі, який відомий своєю роллю Сокола/Капітана Америки у кіновсесвіті Marvel, розповів, що загалом у цих фільмах у акторів знаходиться не багато місця для креативної свободи.

Видання Gamespot передає слова актора, який у відповідь на запитання про те, як йому було працювати у адаптації коміксів та нещодавній екранізації гри Twisted Metal відповів, що Marvel має доволі чіткі межі дозволеного.

Ти можеш зробити не так вже й багато. Існує лише стільки креативу, скільки ти можеш використати, тому що Стен Лі дав нам стільки контенту. Водночас з цим (Twisted Metal) було щось на кшталт: «Ось ідуть хлопець і дівчина». Так що ми дійсно змогли побудувати світ навколо нього.

Далі макі вважає, що саме творча свобода, яка була під час зйомок серіалу Twisted Metal  й дозволили досягнути успіху, оскільки його персонаж не був прив’язаний до гри, і це дозволило йому спробувати себе у різних напрямках.

Водночас у Marvel акторам доводиться залишатися у рамках того, що «Стен вже дав нам». Загалом не дивно, оскільки кіновсесвіт Marvel відомий тим, що він загалом має наперед визначену концепцію до якої режисери та актори долучаються як виконавці готових завдань.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...