Реклама

🤔 Зак Снайдер обіцяє більше екшну та емоційних гойдалок у другій частині Rebel Moon

Čytaty latynkoju
🤔 Зак Снайдер обіцяє більше екшну та емоційних гойдалок у другій частині Rebel Moon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Зак Снайдер обіцяє більше екшну та емоційних гойдалок у другій частині Rebel Moon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

19 квітня на Netflix має відбутися прем’єра стрічки «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» від Зака Снайдера.

Напередодні релізу актори та режисер активно займаються нагадуванням того, що все-таки на нас очікує сиквел Rebel Moon. Цього разу Cнайдер дав інтерв’ю для журналу Empire, у якому відзначив, що ну другій частині на нас очікує набагато більше екшну.

Це фільм про війну, на 100%. У ньому набагато більше екшену, ніж у першому фільмі, дуже інтенсивного і божевільного екшену.

Снайдер сподівається, що витративши час на ознайомлення з персонажами ми тепер можемо перейти до активностей та обіцяє нам емоційні гойдалки серед битв, де героям доведеться ризикувати життям.

Ви потрапите на справжнісінькі емоційні американські гірки. Ми дізнаємося передісторії наших героїв, і існує цікавий зв'язок між тим, що сталося з більшістю з них, що робить цю битву катарсисною та символічною.

Нагадаємо, що перший фільм розповідає нам історію Кори, колишньої солдатки безжальної імперії, яка збирає групу воїнів-повстанців для боротьби проти своїх колишніх господарів. Відзначимо, що стрічка піддалася критиці з боку глядачів та критиків. До прикладу її рейтинг на Rotten Tomatoes становить 21% від оглядачів та 58% від глядачів.

Щодо цього Снайдер теж знайшов, що сказати:

Насправді я не маю, що відповісти на рецензії. З якоїсь причини реакція на мої фільми дуже поляризована, і так було завжди. У фільмі, здається, немає нічого такого, що могло б викликати таку бурхливу реакцію. Буде цікаво подивитися, що (критики) скажуть про режисерську версію.

Нагадаємо, що Rebel Moon орієнтовно влітку цього року також має отримати режисерську версію.

Раніше Зак Снайдер розповів, що вважає, що його Rebel Moon переглянуло більше людей ніж «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...