Реклама

📊 Касовий тиждень: понад 350 млн «Дюни», успіхи «Панди Кунг-Фу 4» та провал «Арґайла»

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: понад 350 млн «Дюни», успіхи «Панди Кунг-Фу 4» та провал «Арґайла»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: понад 350 млн «Дюни», успіхи «Панди Кунг-Фу 4» та провал «Арґайла»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулий тиждень приніс нам нові прем’єри, а також і нові касові досягнення, які для когось виявилися позитивними, а для когось стали невтішним результатом.

Звісно, що спершу варто відзначити позитивні касові збори «Дюни: Частини другої». Стрічка Дені Вільнева лише за два вікенди зуміли впритул наблизитися до результату першої стрічки, яка зібрала скромні $400 млн (тоді фільм одночасно вийшов на стримінгу HBO Max).

Сиквелу наразі вдалося зібрати $367.5 млн у світовому прокаті. Загалом динаміка для фільму вартістю у $190 млн доволі позитивна і стрічка має всі шанси першою у 2024 році досягнути межі у $1 млрд касових зборів.

Також минулого тижня відбулася прем’єра мультфільму «Панда Кунг-Фу 4», яка зуміла стати другим найуспішнішим запуском в домашньому прокаті (Пн Америка) у франшизі поступившись лише першій частині, яка за перший вікенд зібрала $60 млн.

Четвертому мультфільму вдалося стартувати з результатом у $58.3 млн та загальним результатом у світовому прокаті у $80.5 млн. Додамо, що бюджет «Панди Кунг-Фу 4» склав $85 млн.

Щодо інших стрічок, то ситуація виглядає по різному. Байопік «Боб Марлі: Одна любов» зумів досягти уже $160.5 млн зборів при своєму бюджеті у $70 млн. Загалом для такого байопіку це доволі позитивний результат з огляду на те, що стрічка загалом не мала захмарних очікувань що своїх зборів.

«Мадам Павутина» сягнула $96.6 млн зборів при бюджеті у $80 млн.

Однак звісно найбільшим прокатним нещастям цього року на цю мить є фільм Меттю Вона «Арґайл», який завершує свою кінотеатральну ходу навіть не зібравши $100 млн при бюджеті у $200 млн. Стрічка має касовий результат у $94.6 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...