Реклама

😏 Для перших «Зоряних війн» Джон Вільямс «випадково» написав любовну тему для Люка і Леї

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😏 Для перших «Зоряних війн» Джон Вільямс «випадково» написав любовну тему для Люка і Леї
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Для перших «Зоряних війн» Джон Вільямс «випадково» написав любовну тему для Люка і Леї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Композитор Джон Вільямс, який відомий, як автор багатьох культових саундтреків («Зоряні війни», «Індіана Джонс», «Гаррі Поттер» та ін.) дав інтерв’ю для Variety у якому поділився цікавими деталями своєї роботи над першим фільмом у «Зоряних війнах».

Вільямс розповів, що коли працював над фільмом, що вийшов у 1977 році, він не знав, що Люк Скайвокер та Лея Органа були братом і сестрою. Звісно, що на той момент цього й не знав і Джордж Лукас — режисер фільму та творець франшизи.

Відповідно, коли композитор взявся за написання саундтреку для «Зоряних війн» він «помилково» написав любовну тему для Люка і Леї, адже на основі кількох сцен вирішив, що все до цього і йде.

Я помилково написав любовну тему для принцеси Леї та Люка Скайуокера. Пізніше я дізнався, що вони були братом і сестрою, тож це була кровозмішувальна ідея — написати для них любовну тему. Але Джордж ніколи не говорив нам, що буде другий фільм!

Варто відзначити, що ідея про родинний зв’язок Леї та Люка не був початковим планом Джорджа Лукаса і загалом ця ідея у нього вже виникла напередодні роботи над «Поверненням джедая» для створення правильного емоційного тону у фінальній битві Дарта Вейдера та Люка Скайвокера.

Загалом за словами Вільямса він не очікував, що фільмом «Зоряні війни» розпочнеться велика сага, яка цікава глядачам і сьогодні. Саме тому він доволі вільно підходив до створення музики і інтерпретації сюжету. Можливо й саме це допомогло створити одні з найвпізнаваніших музичних тем для кіно.

Додамо, що нещодавно у нас вийшов великий гайд всесвітом «Зоряних війн» з яким ви можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...