Реклама

😥 Акторку Софію Бутеллу зачепила критика нової стрічки Зака Снайдера Rebel Moon

Čytaty latynkoju
😥 Акторку Софію Бутеллу зачепила критика нової стрічки Зака Снайдера Rebel Moon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😥 Акторку Софію Бутеллу зачепила критика нової стрічки Зака Снайдера Rebel Moon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Софія Бутелла, яка виконала головну роль у фільмі «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» від Зака Снайдера, розповіла, що її зачепила критика з якою зіткнувся фільм.

Нагадаємо, що фільм розповідає історію Кори, колишньої солдатки безжальної імперії, яка збирає групу воїнів-повстанців для боротьби проти своїх колишніх господарів. Сам фільм піддався критиці з боку глядачів та критиків. До прикладу її рейтинг на Rotten Tomatoes становить 21% від оглядачів та 58% від глядачів.

Наразі ж до виходу готується друга частина стрічки і напередодні цього Бутелла дала невеличкий коментар для Variety. Акторка відзначила, що критика для неї була доволі важкою і вона не очікувала такого:

Я завжди думала, що я була повністю озброєна, щоб прийняти ці удари, а потім я прочитала критику, яка обрушилася на Rebel Moon, і це дійсно вплинуло на мене. Я просто хочу бути чесною у цьому питанні. Я відчуваю, що несу це для всіх, хто так сильно піклувався про цей проєкт, і це те, що вплинуло на мене. Не те, як я виглядаю. Якщо вже на те пішло, то мені дуже пощастило, і людям подобається моя робота в ньому, але фільм розкритикували.

Як бачимо, акторку зачепила саме критика фільму, адже її гру все-таки відзначали. Вона додає, що її зачепила така оцінка праці великої кількості людей, які вклали душу у цей проєкт:

Це дуже зачепило мене за всіх тих, хто вклав стільки серця, сліз і поту в цей проєкт. Важко бачити, як щось руйнується до такої міри. Я пишаюся тим, що була його частиною, і якщо Rebel Moon більше не буде, це буде дуже важливою частиною мого життя, яку я буду захищати завжди.

Відзначимо, що «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» має вийти 19 квітня на Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...