Реклама

👀 Екранізація гри Borderlands стане початком однойменного кіновсесвіту — гендиректор Gearbox

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Екранізація гри Borderlands стане початком однойменного кіновсесвіту — гендиректор Gearbox
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Екранізація гри Borderlands стане початком однойменного кіновсесвіту — гендиректор Gearbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кіновсесвітів у сучасному світі забагато не буває. Саме так, мабуть, теж вважають у Gearbox та готуються до створення «кіновсесвіту Borderlands» і його відправною точкою стане фільм, що вийде влітку.

Саме про це розповів засновник і генеральний директор Gearbox, Ренді Пітчфорд, у інтерв’ю для IGN:

Одна з найкрутіших речей у фільмі — це те, що ми створили кінематографічний всесвіт, який живе пліч-о-пліч із всесвітом відеоігор. І, звичайно, персонажі там є, і вони автентичні в темах і навіть у деяких сюжетних лініях. Але це незалежні сюжетні лінії. (…) Отже, це не Borderlands 1. Це не Borderlands 2. Фільм Borderlands — це перша частина кіновсесвіту Borderlands.

Звісно, що певною мірою Пітчфорд забігає наперед, адже для старту кіновсесвіту спершу потрібно, щоб перший фільм себе добре продемонстрував у прокаті. Відзначимо, що реліз фільму заплановано на 8 серпня, а головні ролі у ньому виконують Кейт Бланшетт, Кевін Гарт, Джеймі Лі Кертіс, Аріана Грінблатт та Джек Блек.

Планета Пандора – це останнє місце, куди хотіла би повернутися Ліліт. І все ж, взявши нове замовлення, горезвісна мисливиця за головами змушена летіти до рідного краю. Саме на Пандорі вона має знайти доньку впливового розробника зброї Атласа. Але щоб це зробити, їй доведеться створити альянс із командою справжніх невдах: досвідченим найманцем Роландом, дикою крихіткою Тіною, неконтрольованим здорованем Кріґом, а також дивакуватою вченою Танніс і кумедним роботом Клептрапом. Разом ці «герої» мусять не тільки знайти дівчинку, але й врятувати світ і розгадати одну з найбільших таємниць Пандори.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...