Реклама

📈 «Володарі повітря» став найпопулярнішим релізом серіалу на Apple TV+

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
📈 «Володарі повітря» став найпопулярнішим релізом серіалу на Apple TV+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 «Володарі повітря» став найпопулярнішим релізом серіалу на Apple TV+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Володарі повітря», мінісеріал про американських пілотів під час Другої світової війни, став найпопулярнішим серіальним запуском на Apple TV+.

Видання Variety відзначає, що шоу стало отримало найбільшу кількість переглядів у свій релізний тиждень. Конкретні числа у Apple не повідомили, однак відзначили, що серіал став найпопулярнішим релізом в історії стримінгу у його історії та обійшов такі шоу як: «Ранкове шоу», «Розрив», «Перехоплений рейс».

Також повідомляється, що після прем’єри «Володарів повітря» глядацька аудиторія Apple TV+ зросла на 65% у всьому світі порівняно з попереднім семиденним періодом. Наразі серіал ще не завершив свій показ і остання серія має вийти 15 березня.

Відзначимо, що шоу засноване на однойменній книзі американського історика Дональда Л. Міллера. Це документальна історія про роботу 100-ї бомбардувальної групи Восьмої авіаційної армії США, якій було доручено атакувати окуповану нацистами територію в Європі.

Головні ролі у серіалі виконують Нейт Манн, Остін Батлер, Баррі Кіоґан, а продюсерами серіалу виступили Стівен Спілберг та Том Генкс.

Раніше також Манн розповів, що тренувався для своєї ролі у грі Microsoft Flight Simulator.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...