Реклама

🎬 Post Malone з’явиться у ремейку фільму «Будинок біля дороги»

Čytaty latynkoju
🎬 Post Malone з’явиться у ремейку фільму «Будинок біля дороги»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Post Malone з’явиться у ремейку фільму «Будинок біля дороги»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музикант Post Malone з’явиться в майбутньому рімейку фільму «Будинок біля дороги» з Джейком Джилленголом у головній ролі.

Спочатку обліковий запис Amazon Prime Video у X опублікував серію постерів з персонажами майбутнього ремейку. Там глядачі вперше побачили співака в ролі Картера.

Згодом фото з музикантом поділився виконавець головної ролі Джейк Джилленгол. Ось як актор підписав фото:

Людина з багатьма талантами. Сказати, що було приємно працювати разом, – нічого не сказати. Ласкаво просимо до #roadhouse.

Джейк Джилленгол

Нагадаємо, фільм є рімейком однойменного бойовика 1989 з Патріком Суейзі в головній ролі. У центрі сюжету – колишній боєць UFC Джеймс Далтон, який переживає не найкращі часи. Від безвиході він погоджується на роботу вибивалкою у придорожньому клубі у Флорида-Кіс. Однак незабаром стає зрозуміло, що тут все не так просто: йому доведеться не лише втихомирювати буйних відвідувачів, а й протистояти банді рекетирів, які тероризують місцевий бізнес.

Режисером фільму виступив Даг Лайман, а сама стрічка стане доступною на Prime Video 21 березня 2024 року.

Варто зазначити, що це не перша роль Post Malone в повнометражному фільмі. У 2020 році він дебютував у комедійному бойовику Spenser Confidential, де головну роль зіграв Марк Волберг. Пізніше він зіграв разом із Джейсоном Стетемом у бойовику Гая Річі 2021 року «Гнів людський».

Post Malone відомий не тільки музикою чи ролями у кіно, а також й тим, що є шанувальником купив Magic: The Gathering. Раніше ми розповідали, що репер купив унікальну картку Magic: The Gathering вартістю 1,8 млн доларів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...