Реклама

🧐 2-й сезон Halo — оглядачі високо оцінюють перші епізоди серіалу

Čytaty latynkoju
🧐 2-й сезон Halo — оглядачі високо оцінюють перші епізоди серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 2-й сезон Halo — оглядачі високо оцінюють перші епізоди серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 8 лютого, відбудеться прем’єра перших двох епізодів другого сезону серіалу за мотивами серії ігор Halo.

Загалом перші оглядачі залишилися задоволені тим, як творці підійшли до продовження шоу та відзначають, що вони зуміли зробити роботу над помилками.

Якщо перший сезон на Rotten Tomatoes має рейтинг 70% від критиків, то другий сезон наразі має рейтинг 90%, однак наразі це лише на основі 10 перших рецензій.

У ComicBook.com щодо перших двох епізодів відзначають, що загалом новий сезон кращий за перший, але має і свої мінуси:

Творча команда, що працює над 2 сезоном Halo, досить швидко завершила роботу над очищенням 1 сезону і створила набагато чистішу і доступнішу передумову для 2 сезону. Все, що знаходиться за межами цього, залишається розпливчастим або достатньо неявним, щоб глядачі могли зациклитися на ньому.

У Inverse відзначають, що все виглядає вражаюче, однак оповідання дещо «хромає»:

Хоча новий сезон може похвалитися великою кількістю екшену, деякі з них вражаюче зрежисовані, і загальним посиленням уваги до основної передумови виживання людства, Halo все ще страждає від розчаровуючого інертного і нерішучого оповідання.

Видання Collider загалом дає оцінку серіалу, що якщо ви фанат цієї серії ігор, тоді вам неодмінно усе сподобається. Також відзначають, що загалом, якщо ви вирішите переглянути Halo, то ви не пожалкуєте про це.

Нагадаємо, що серіал заснований на однойменній серії-бестселері відеоігор-шутерів від першої особи, серіал розповість про пригоди Майстра Чіфа — суперсолдата, який захищає людство за наказом Космічного Командування Об’єднаних Націй (United Nations Space Command, UNSC)

Більшість ігор франшизи Halo присвячені війні UNSC з інопланетним союзом, відомим як Ковенант. Деталі сюжету серіалу поки тримаються в секреті. Двохвилинний трейлер показує Пабло Шрайбера («Дроти») у ролі Майстра Чіфа та інших персонажів серіалу. Джен Тейлор, яка озвучувала Кортану в іграх, зіграла її роль у серіалі, а Наташа Мак-Елгон («Блудлива Каліфорнія») виступила в ролі доктора Кетрін Гелсі.

Серіал Halo розробляли з 2013 року: його планувала випустити Xbox Entertainment Studios як шоу ексклюзивно для Xbox One. Серіал Halo у 2018 році замовили Showtime, у жовтні 2019 року почались зйомки, які припинили через пандемію коронавірусу у 2020 році. У лютому минулого року джерела оголосили про перехід серіалу із Showtime на Paramount Plus, що й підтвердила сама компанія.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...