Реклама

👽 Дивіться новий трейлер серіалу Halo — адаптацію відеогри покажуть у березні

Čytaty latynkoju
👽 Дивіться новий трейлер серіалу Halo — адаптацію відеогри покажуть у березні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👽 Дивіться новий трейлер серіалу Halo — адаптацію відеогри покажуть у березні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Paramount+ представила офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу Halo. Відео також розкрило дату прем’єри — 24 березня.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Заснований на однойменній серії-бестселері відеоігор-шутерів від першої особи, серіал розповість про пригоди Майстра Чіфа, — суперсолдата, який захищає людство за наказом Космічного Командування Об’єднаних Націй (United Nations Space Command, UNSC)

Більшість ігор франшизи Halo присвячені війні UNSC з інопланетним союзом, відомим як Ковенант. Деталі сюжету серіалу поки тримаються в секреті. Двохвилинний трейлер показує Пабло Шрайбера («Дроти») у ролі Майстра Чіфа та інших персонажів серіалу. Джен Тейлор, яка озвучувала Кортану в іграх, зіграла її роль у серіалі, а Наташа Мак-Елгон («Блудлива Каліфорнія») виступила в ролі доктора Кетрін Гелсі.

Серіал Halo розробляли з 2013 року: його планувала випустити Xbox Entertainment Studios як шоу ексклюзивно для Xbox One. Серіал Halo у 2018 році замовили Showtime, у жовтні 2019 року почались зйомки, які припинили через пандемію коронавірусу у 2020 році. У лютому минулого року джерела оголосили про перехід серіалу із Showtime на Paramount Plus, що й підтвердила сама компанія.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...