Реклама

🤑 На Kickstarter зібрали $500 тис для розробки гри в стилі покемонів — розробники втратили усі гроші, інвестувавши у криптовалюту

Čytaty latynkoju
🤑 На Kickstarter зібрали $500 тис для розробки гри в стилі покемонів — розробники втратили усі гроші, інвестувавши у криптовалюту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 На Kickstarter зібрали $500 тис для розробки гри в стилі покемонів — розробники втратили усі гроші, інвестувавши у криптовалюту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого року студія Phat Loot запустила кампанію зі збору коштів на Kickstarter. Вони планували розробити гру MMO Untamed Isles, яка б нагадувала покемонів за своїм сеттингом.

На реалізацію задуму компанія зібрала $528 тисяч. У планах було випустити гру восени 2022 року, проте сталося не так як гадалося. Через деякий час студія повідомила, що «йде на перерву на невизначений період».

Виявилось, що команда розробників інвестували усі зібрані гроші на Kickstarter у криптовалюту. Протягом якогось часу це допомагало у розвитку та виплаті зарплатні, однак потім ситуація різко змінилась.

Весна цього року стала важкою для криптоінвесторів й багато людей втратили значну частину грошей, власне Phat Loot не виняток. Ринок став таким несприятливим, що розробка Untamed Isles наразі знаходиться на паузі, допоки ситуація не відновиться.

У кампанії на Kickstarter брали участь більш ніж 3000 осіб і деякі вже намагаються повернути гроші, бо обурені таким рішенням розробників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...