Reklama

🧠 AR_Book — zastosunok dlja navčannja u dopovnenij reaľnosti

Читати кирилицею
🧠 AR_Book — zastosunok dlja navčannja u dopovnenij reaľnosti
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🧠 AR_Book — zastosunok dlja navčannja u dopovnenij reaľnosti
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Za danymy Deržstatu, v Ukraїni blyźko 15 tysjač škil. Blyźko 65% znahodjaťsja u siľśkij zoni. Їhnje materiaľne zabezpečennja duže kvole, tomu dity ne majuť dostupu do jakisnoї osvity. Banaľno, bez ustatkuvannja, reaktyviv nemožlyvo prohodyty škiľni eksperymenty, a ce znyžuje jakisť zdobuttja pryrodnyčyh znań».

Same tak, šče kiľka misjaciv nazad my počynaly rozpoviď pro ideju našogo proektu. A teper vže praktyčno 100% ukraїnśkyh ditej obmeženi v otrymani jakisnoї osvity.

Ščo robyty?

Didžytalizacija ce ne tiľky pro deržavni organy, ce i pro kožnu školu v kraїni. Tomu ne zvolikajučy ni hvylyny kompanija Flexreality vyrišyla, ščo same čas peretvoryty ideju na reaľnyj zastosunok, jakyj dopomože zdobuty jakisni znannja v umovah obmeženogo dostupu do zvyčnyh metodiv navčannja. Tak svit pobačyv sociaľnyj zastosunok AR_Book.

Čy tak prosto zalučyty ditej do navčannja ta zacikavyty? 

My kažemo TAK, jakščo ce dopovnena reaľnisť, interaktyvni eksperymenty ta zahopljujučyj svit gadžetiv.

Smartfon ce korysť abo zlo?

Same čas ne svaryty učniv za smartfony ta planšety na urokah, a sponukaty vykorystovuvaty їh z korystju. Na uroci v školi, na dystancijnomu navčanni, čy pry samostijnomu osvojeni materialu zastosunok dopomože zasvoїty novyj material, pereviryty svoї znannja ta odnočasno cikavo provesty čas.

Jaki predmety vže dostupni?

My rozpočaly robotu z predmetu, jakyj je odnym z najvažčyh, a same z fizyky. Osnovy mehaniky, elektryčnogo strumu, optyky, jadernoї fizyky ta bagato inšogo teper možna vyvčaty ne girše niž u nadsučasnomu kabineti, a inodi i krašče, bo ne vsi z navedenyh doslidiv možlyvo prodemonstruvaty v stinah školy prosto z pytań bezpeky.

Jaki predmety nastupni?

Ce zvyčajno lyše peršyj krok. V planah rozšyryty spysok predmetiv i nadaty možlyvisť za dopomogoju sučasnyh tehnologij vyvčaty himiju, biologiju, astronomiju, matematyku ta geografiju.

Jak znajty zastosunok?

Na śogodni zastosunok AR_Book vže možna zavantažyty z Apple store ta Google Play ta porynuty u zahopljujučyj vyr novyh tehnologij ta nauky.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...