Reklama

🍎 Novyj iPhone SE 3 vyjde na počatku 2022 — detali pro bjudžetnyj smartfon vid Apple

Читати кирилицею
🍎 Novyj iPhone SE 3 vyjde na počatku 2022 — detali pro bjudžetnyj smartfon vid Apple
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🍎 Novyj iPhone SE 3 vyjde na počatku 2022 — detali pro bjudžetnyj smartfon vid Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Jak povidomljajuť insajdery, anons novogo iPhone SE očikujeťsja naprykinci bereznja razom z iMac 27″, a takož onovlennjam iPad Pro.

Jakym bude novyj iPhone SE?

Bjudžetnyj smartfon bazuvatymeťsja na tomu ž procesori, jakyj otrymav novitnij iPhone 13 — Apple A15 Bionic. Takož iPhone SE 3 pidtrymuvatyme mereži 5G, ščo dozvolyť Apple zajty u segment 5G-smartfoniv seredńogo klasu.

iPhone SE Plus?

Na jutub-kanali Front Page Tech povidomljajuť, ščo ekran iPhone SE zalyšyťsja togo ž rozmiru, 4.7 djujma, ne z’javyťsja v ńogo i «brovy». Na misci j bude knopka Home z TouchID zamisť skanera oblyččja FaceID. Ale pry ćomu smartfon otrymaje prystavku Plus, jaka, jmovirno, označatyme v peršu čergu potužnisť procesora (hoča tradycijno sygnalizuvala pro rozmir ekranu).

iPhone SE z novym dyzajnom

Jakščo ž vam hočeťsja čogoś novogo v linijci iPhone SE, to dovedeťsja čekaty vzagali 2024 roku, a ne 2023, jak povidomljaly raniše.

Za slovamy inšyh insajderiv, same na 2024 rik zaplanovanyj reliz velykogo iPhone SE Plus z ekranom v mežah 5.7-6.1 djujma ta vyrizom v ńomu pid kameru (jak u Samsung Galaxy S20).

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni. Ce dopomože rozvytku našogo projektu:

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...