Reklama

🤖 LEGO, Minecraft, programuvannja: ukraїnśkyh ditej zaprošujuť na bezkoštovni onlajn-zanjattja

Читати кирилицею
🤖 LEGO, Minecraft, programuvannja: ukraїnśkyh ditej zaprošujuť na bezkoštovni onlajn-zanjattja
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🤖 LEGO, Minecraft, programuvannja: ukraїnśkyh ditej zaprošujuť na bezkoštovni onlajn-zanjattja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Mižnarodna mereža pozaškiľnyh navčaľnyh zakladiv “STEM-škola INVENTOR” provodyť bezkoštovni onlajn-zanjattja dlja ditej. Učasť možu vzjaty ukraїnśki dity vikom vid 3 do 16 rokiv.

STEM-škola INVENTOR z počatku bereznja provodyť bezkoštovni onlajn-zanjattja dlja učniv ta učenyć, jaki buly zmušeni pokynuty svoї domivky ta školy čerez vijnu. Vže ponad 1000 ditej dolučylysja do onlajn-navčannja. A takož STEM-škola INVENTOR zaprošuje do zanjať vsih ohočyh ditok.

My rozumijemo, jak važlyvo u takyj skladnyj čas dlja kraїny, pidtrymuvaty sim’ї z diťmy i prodovžuvaty navčaty i vyhovuvaty majbutnje pokolinnja ukraїnciv ta ukraїnok. Do procesu my zalučyly najkraščyh vykladačiv i metodystiv školy. Ci zanjattja dopomožuť ditjam vidvoliktysja, zmenšyty stres ta z korystju provesty čas, a doroslym na dejakyj čas otrymaty vpevnenisť, ščo žyttja prodovžujeťsja

Oksana Stojećka, zasnovnycja mereži STEM-škil INVENTOR

Ščob zarejestruvatysja – perehoďte za posylannjam u telegram-kanal STEM-školy INVENTOR ta obyrajte zanjattja.

Zanjattja vidbuvajuťsja u Google Classroom. Dlja pidključennja važlyvo maty lyše internet.

INVENTOR vže ponad 15 rokiv rozvyvaje STEM-osvitu v Ukraїni, je spivorganizatorom mižnarodnyh program dlja ditej FIRST LEGO League ta WRO (Vsesvitnja olimpiada z robototehniky – red.). V čas vijny osnovna zadača INVENTOR – ce prodovžuvaty nadavaty ditjam dostup do osvitnih program, a vykladačam – profesijno zajmatysja svojeju uljublenoju spravoju i zalyšatysja na zv’jazku z diťmy ta sim’jamy. Tomu, vže na počatku bereznja, kompanija vidnovyly navčannja u mereži pozaškiľnyh zakladiv i u pryvatnij školi Inventor School.

Z bereznja naša komanda ščodenno i bezperervno pracjuvala nad stvorennjam jakisnyh bezkoštovnyh kursiv, ščob kožna dytyna z buď-jakogo kutočku svitu zmogla prodovžuvaty navčatysja ta zdobuvaty osvitu. Naša meta – spiľna: dopomogty Ukraїni peremogty na vsih frontah! Razom my ce točno zmožemo!

Oksana Stojećka, zasnovnycja mereži STEM-škil INVENTOR

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...