Reklama

❤ V Brytaniї vidkryvsja seks-šop dlja onkohvoryh

Читати кирилицею
❤ V Brytaniї vidkryvsja seks-šop dlja onkohvoryh
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. ❤ V Brytaniї vidkryvsja seks-šop dlja onkohvoryh
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Vidkryvsja onlajn-magazyn Sex with Cancer

Seks i rak — ne najkrašči partnery po ližku. Inša sprava, partnery, jaki perenesly tjažku hvorobu i vidkryly peršyj u Velykobrytaniї onlajn seks-šop dlja ljudej, jaki žyvuť z rakom – sexwithcancer.com. Jogo zasnovnyky, Brajan Lobel perenis rak jaječok, a Džun-Linn Go projšla kurs likuvannja vid raku grudej.

Rak i metody likuvannja raku často majuť serjoznyj vplyv na seksuaľne žyttja ljudyny prjamym i neprjamym čynom. Operaciї možuť pryzvesty do vydalennja častyn tila abo šramiv. Aby do nyh zvyknuty, može znadobytysja čas. Himioterapija ta radioterapija možuť vyklykaty vysnažennja, vtratu vagy, zbiľšennja vagy, vtratu interesu do seksu ta pidvyščenyj ryzyk zaražennja. Ljudy z rakom orijentujuťsja na bezlič emocij, travm i priorytetiv, i vse ce može zrobyty seks menš bažanym abo možlyvym

Brajan Lobel, zasnovnyk seks-šopu

Para ob’jednala zusyllja, ščob stvoryty magazyn, jakyj obslugovuje konkretni seksuaľni problemy onkohvoryh. Komanda, z jakoju vony pracjuvaly, vključala pacijentiv, likariv-specialistiv, psyhoseksuaľnyh terapevtiv ta ekspertiv iz seks-igrašok. Vse počaloś z opytuvannja pro seks u ljudej, jaki zaraz hvorijuť abo perežyly rak. Ce buly pytannja pro spilkuvannja z partneramy, vpevnenisť u zminenomu tili, naviť pro profili Tinder.

Pidpryjemci stverdžujuť, ščo dominujučyj dialog pro rak zvučyť jak«povernennja do normaľnogo žyttja», a povynen govoryty pro ljubov do novogo normaľnogo tila. A na sajti, krim seks-igrašok ta lubrykantiv, možna znajty rozdil z poradamy, a takož tvory mystectva, performansy, video ta ese.

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni. Ce dopomože rozvytku našogo projektu: 

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...