Reklama

🤡 «KryptoKyva»: stvoryly NFT z deputatom Kyvoju 

Vidteper deputat navično stane častynoju blokčejnu.
Читати кирилицею
🤡 «KryptoKyva»: stvoryly NFT z deputatom Kyvoju 
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤡 «KryptoKyva»: stvoryly NFT z deputatom Kyvoju 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vidteper deputat navično stane častynoju blokčejnu.

Kyva naukoveć

Narodnyj deputat Illja Kyva, jakyj neščodavno zahystyv kandydatśku dysertaciju iz deržavnogo upravlinnja, stav NFT? Ne kotykamy jedynymy: Ščo take NFT ta de vykorystovuvaty ci tokeny?.

Členy komisiї progolosuvaly odnostajno za dysertaciju Kyvy: vsi 13 — za. Naukova spiľnota oburylaś ocinkoju «naukovoї praci» deputata. Vykladač Ukraїnśkogo katolyćkogo universytetu, likar, Oleksandr Jabčanka naviť spalyv svij dyplom kandydata medyčnyh nauk na znak protestu proty takoї ocinky dysertaciї.

Pryčynoju dlja takoї reakciї stalo te, ščo u naukovij roboti je bagato brehni — deputat zaznačaje, ščo vin zbyrav materialy z naukovyh konferencij u jakyh naviť ne brav učasti. Ba biľše, Kyva pyše u roboti, ščo vin zastosovuje svoї znannja na praktyci.

Vrešti pislja takoї uvagy gromady usi počaly zgaduvaty konflikty z deputatom — їh prosto nejmovirna kiľkisť: vid sutyčok u restoranah, do leď ne masturbaciї u Verhovnij Radi.

Čytajte takož: 🔞 «Ja ogoljujuś za groši»: jak pracjuje OnlyFans — reaľnyj dosvid  

«Ta mne v žopu zasuńte эty spravky»

Video spilkuvannja deputata z žurnalistom Bihus.Info Danylom Mokrykom vystavyly na NFT-aukcion Rarible. Video nazvaly «Kyva ta jogo dovidky», a v opysi pojasnyly ce «skladnymy stosunkamy» Kyvy z dovidkamy.

https://www.facebook.com/watch/?v=4321295631218743

Ce nardep Kyva, v jakogo skladni stosunky z dovidkamy. Bo v Kyvy je a) dovidka z psyhlikarni b) pidrobna dovidka v dysertaciї v) dovidka z SBU pro zv'jazok žomovoї jamy z separatystamy (nu dobre, ostannja ce v nas, ne v Kyvy). I my duže hočemo, ščob ljubov Kyvy do dovidok stala cyfrovym mystectvom. Z radistju podilymoś uljublenymy kadramy z pocinovuvačamy našoї tvorčosti

Opys do tokena

Pid čas napysannja cijeї novyny najbiľša stavka na NFT skladaje 0.05 WETH — ce $136.32 (~3 765₴).

Peregljanuty token ta zrobyty svoju stavku možna za posylannjam.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...