Reklama

🤔 Doslidžennja: skiľky koštuje prykrasyty budynok i vbratysja supergerojem na Novyj rik

Štučnu jalynku možna kupyty v seredńomu za 820 grn i prykrasyty vintažnymy igraškamy po 50-300 grn za nabir. Kostjum supergeroja obijdeťsja u 425 grn.
Читати кирилицею
unsplash.com
🤔 Doslidžennja: skiľky koštuje prykrasyty budynok i vbratysja supergerojem na Novyj rik
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🤔 Doslidžennja: skiľky koštuje prykrasyty budynok i vbratysja supergerojem na Novyj rik
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Štučnu jalynku možna kupyty v seredńomu za 820 grn i prykrasyty vintažnymy igraškamy po 50-300 grn za nabir. Kostjum supergeroja obijdeťsja u 425 grn.

Cina Novogo roku

Do Novogo roku zalyšylosja majže čotyry tyžni. V OLX pidrahuvaly, skiľky može koštuvaty domašnja tematyčna večirka v umovah karantynu.

Osnovnym atrybutom Novogo roku je jalynka. Lyše za žovteń ta lystopad bulo predstavleno ponad 1 450 variantiv štučnyh jalynok na platformi. Štučna jalynka može posluguvaty bagato rokiv ta je ekologičnišym variantom dlja vašogo svjata. Kupyty štučnu jalynku možna v seredńomu za 820 grn, odnak je varianty j do 8 500 grn. Cina zaležyť vid vyrobnyka, rozmiru ta materialiv.

Narjadžaty jalynku — čy ne golovnyj svjatkovyj rytual. Jakščo vašij kolekciї novoričnyh igrašok potribno popovnennja, krašče peregljanuty vintažni prykrasy — na OLX bulo ponad 1 500 tovariv u cij kategoriї. Nabory prodajuť u diapazoni 50-300 grn v seredńomu.

Čytajte takož: 👨🏼‍💻 Robota dlja studentiv: pracjujučy viddaleno možna zarobljaty na 25% biľše, niž v ofisi

Šče biľš kazkovoї atmosfery dodasť girljanda, jak na jalynci, tak i v inter’jeri. Koštuje vona v seredńomu 300 grn. Propozycij u lystopadi bulo biľš niž dostatńo — 3 300 za dva misjaci.

Dopovnyť svjatkovyj anturaž rizdvjanyj vinok z šyšok i jalynovyh gilok. Vin bude maty garnyj vygljad  na dverjah i na buď-jakomu inšomu vydnomu misci. Vybraty variant do duši vže v žovtni-lystopadi možna bulo z 350 ogološeń. Rozrahovujte na serednju cinu v 380 grn.

Ne obijtysja na tematyčnij večirci j bez kostjumiv. Sprobuvaty sebe v roli svogo uljublenogo personaža koštuje v seredńomu 425 grn. A jakščo ne znajete v kogo perevtilytysja u novoričnu nič, oś rejtyng personaživ, kostjumy jakyh možna najčastiše zustrity v prodažu:

  • Supermen — 270 grn
  • Ljudyna-pavuk — 500 grn
  • Betmen — 380 grn
  • Harli Kvin — 550 grn

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...