Reklama

👨🏼‍💻 Robota dlja studentiv: pracjujučy viddaleno možna zarobljaty na 25% biľše, niž v ofisi

Molodi gotovi platyty v seredńomu 8 250 grn na misjać pry tymčasovomu pracevlaštuvanni. Pidrobitok u vygljadi rozdači lystivok u červni staly šukaty majže v 6 raziv aktyvniše. Najčastiše na tymčasovu zajnjatisť čekajuť administratoriv i ofis-menedžeriv, proponujuť v seredńomu 15 000 grn i 10 000 grn vidpovidno. Jaku robotu na lito šukaje ukraїnśka moloď i skiľky їj gotovi platyty — v analityci OLX Robota za červeń 2020.
Читати кирилицею
unsplash.com
👨🏼‍💻 Robota dlja studentiv: pracjujučy viddaleno možna zarobljaty na 25% biľše, niž v ofisi
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 👨🏼‍💻 Robota dlja studentiv: pracjujučy viddaleno možna zarobljaty na 25% biľše, niž v ofisi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Molodi gotovi platyty v seredńomu 8 250 grn na misjać pry tymčasovomu pracevlaštuvanni. Pidrobitok u vygljadi rozdači lystivok u červni staly šukaty majže v 6 raziv aktyvniše. Najčastiše na tymčasovu zajnjatisť čekajuť administratoriv i ofis-menedžeriv, proponujuť v seredńomu 15 000 grn i 10 000 grn vidpovidno. Jaku robotu na lito šukaje ukraїnśka moloď i skiľky їj gotovi platyty — v analityci OLX Robota za červeń 2020.

Robota dlja studentiv

Period litnih kanikul — ce, krim uśogo inšogo, možlyvisť pidzarobyty — znajty peršu robotu ta vidčuty sebe biľš nezaležnymy. I hoča karantyn vnis korektyvy praktyčno v usi sfery žyttja, rynok praci prodovžuje rozvyvatysja, a vže zvyčna viddalena robota naviť daje možlyvisť otrymuvaty biľše.

Tak, u červni v kategoriї «Počatok kar’jery/studenty» zarplatu dystancijnym spivrobitnykam proponuvaly na 25% vyšču, niž ofisnym, — u seredńomu 12 500 grn na misjać, a vakansij bulo majže v 1,5 razy biľše — 1 010.

Dystancijna zajnjatisť pryvablyviša i dlja samyh pošukačiv na starti kar’jery: na kožnu propozyciju z roboty vdoma vidgukuvalysja v seredńomu 20 ljudej, u toj čas jak oflajn — 18. U travni rozryv buv šče biľšym, adže todi odnijeju «dystancijnoju» vakansiju cikavylyś 19 osib, a «ofisnoju» — vśogo 13.

Zagalom u červni robotodavci rozmistyly majže 2 300 vakansij dlja ljudej na počatku kar’jery. Z nyh 16%, abo ponad 360 vypalo na propozyciї z tymčasovogo pracevlaštuvannja, pry jakomu gotovi platyty v seredńomu 8 250 grn na misjać.

Takyj format zajnjatosti pidhodyť na lito ta v cilomu biľš populjarnyj sered molodi: za danymy OLX Robota, na odnu propozyciju vidgukuvalysja v seredńomu 26 osib, u toj čas jak na postijnu robotu — 17.

Top zapyty ščodo tymčasovogo pracevlaštuvannja rozpovidajuť trohy biľše pro bažannja junyh pošukačiv: najčastiše v červni vvodyly v pošuk «robotu dlja školjariv» — 4 670 raziv, ščo na 151% častiše, niž u travni.

Ne vidstajuť i ohoči znajty «viddalenu robotu» ta «robotu vdoma» — pozyciju dlja sebe vony šukaly 4 580 i 3 100 raziv vidpovidno.

Aktyvno takož šukajuť vakansiї z ščodennoju oplatoju — cej zapyt na 4 misci z 3 090 povtoramy. Zakryvaje top-5 «rozdača lystivok» z 2 310 natyskannjamy na «pošuk» za červeń. Pry ćomu, v travni takyj pidrobitok šukaly 410 raziv. Ce označaje, ščo vśogo za misjać jogo populjarnisť zrosla na 466%, abo majže v 6 raziv.

Jakščo govoryty pro najbiľš populjarni sered robotodavciv pozyciї dlja tymčasovogo pracevlaštuvannja, to najčastiše šukajuť administratoriv — 120 vakansij za červeń z mediannoju zarplatoju u rozmiri 15 000 grn, ščo na 11% vyšče, niž u travni. Na drugomu misci — ofis-menedžery, jakym gotovi platyty v seredńomu 10 000 grn na misjać. Dlja nyh rozmistyly majže 90 propozycij.

Čytajte takož: 🤔 Business Insider opublikuvav spysok najbiľš prybutkovyh profesij majbutńogo

Stabiľno potribni pracivnyky v Instagram — їm obicjajuť zarobitok u rozmiri 15 000 grn, vakansij že — ponad 80.

Aktyvno šukajuť takož promouteriv, proponujučy v seredńomu 9 000 grn na misjać. Vybraty propozyciju možna sered 70 variantiv. Top-5 populjarnyh pozycij dlja studentiv zakryvajuť operatory — platyty їm gotovi pryblyzno 11 500 grn, vakansij za červeń bulo majže 70.

Ščo ž stosujeťsja samogo pracevlaštuvannja, aby dosvid peršoї roboty buv legkym, kerivnyk kategoriї OLX Robota Marija Abdullina radyť dotrymuvatysja nastupnyh rekomendacij:

  • ne pogodžujtesja na robotu, jakščo umovy vygljadajuť pidozrilo abo vam proponujuť zanadto vygidnu ugodu;
  • obov’jazkovo fiksujte v pyśmovomu vygljadi domovlenosti ščodo umov roboty, čy to dogovir, čy lystuvannja na pošti;
  • ne pogodžujtesja na robotu, jaka može buty ryzykovanoju dlja vašogo zdorov’ja;
  • jakščo vam nemaje 16 rokiv, vy možete pracjuvaty tiľky z pyśmovoї zgody baťkiv, tomu spočatku obgovoriť svoje rišennja z nymy;
  • ne pogodžujtesja na buď-jaki peredoplaty abo trudovi vnesky na počatku roboty — ce zaboroneno zakonodavstvom;
  • ne pogodžujtesja na oplatu poserednyćkyh poslug z pošuku roboty, adže vidpovidno do zakonu poserednyk maje pravo otrymuvaty vynagorodu tiľky vid robotodavcja;
  • jakščo oplatu proponujuť zarahuvaty na kartku, varto buty uvažnym: ni v jakomu razi ne peredavajte pin-kod, termin diї kartky ta CVV2-kod tretim osobam — dlja perekazu grošej na kartku potriben tiľky її nomer;
  • pam’jatajte pro te, ščo vaši prava u vidnosynah z robotodavcem zahyščeni normamy zakonu, i jakščo robotodaveć їh ne dotrymujeťsja, slid zvernutysja do Deržavnoї služby z pytań praci.

Takož my vže raniše pysaly? Kuľtura kompaniї ta її formuvannja: z čogo počaty, pro kuľturu kompaniї ta її formuvannja: z čogo počaty.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...