Reklama

🥳 #SAVETHENIGHT — zaprosiť svitovogo didžeja do sebe na večirku vdoma

Cape Cod, Na Nich, Bejenec, Rustam, Poly Chain i Sasha Zlykh zigrajuť sety v ramkah globaľnogo projektu #SAVETHENIGHT — na pidtrymku ničnogo žyttja.
Читати кирилицею
🥳 #SAVETHENIGHT — zaprosiť svitovogo didžeja do sebe na večirku vdoma
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 🥳 #SAVETHENIGHT — zaprosiť svitovogo didžeja do sebe na večirku vdoma
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Cape Cod, Na Nich, Bejenec, Rustam, Poly Chain i Sasha Zlykh zigrajuť sety v ramkah globaľnogo projektu #SAVETHENIGHT — na pidtrymku ničnogo žyttja.

#SAVETHENIGHT

Svitova pandemija COVID-19 torknulasja vsih aspektiv kuľturnoї sfery. Ne stala vynjatkom i dijaľnisť muzyčnyh majdančykiv, a z tym — muzykantiv i didžeїv, ščo gastroljujuť svitom. Na pidtrymku boroťby zi cijeju sytuacijeju ambasador muzyčnoї sceny — brend Jägermeister — zapuskaje iniciatyvu iz zagaľnym fondom v $1 mln dolariv.

Cej projekt daje možlyvisť pidtrymaty tvorčyh ljudej u vśomu sviti. Teper kožen, naviť z domu, može vlaštuvaty večirku v formati onlajn, zaprosyvšy na neї odnogo z majstriv projektu absoljutno bezkoštovno.

Uže zaraz na sajti dostupni dlja broni majster-klasy vid didžeїv i miksologiv, kuhariv ta vulyčnyh fokusnykiv, tancjurystiv i muzykantiv.

Ukraїna odnijeju z peršyh pryjednalasja do iniciatyvy. U ramkah projektu lokaľnu scenu predstavljajuť:

  • Elektronnyj projekt Cape Cod saund-prodjusera Maksyma Sykalenko.
  • Muzyčnyj miksolog Rustam, jakyj vže ponad 20 rokiv vidkryvaje svitovi nezvidani grani Funk, Boogie i Soviet Groove.
  • Odyn z ključovyh gravciv ukraїnśkoї tehno-sceny i tvoreć proektu Rhythm Büro Na Nich.
  • Tehno-prodjuserka i radioveduča Poly Chain.
  • Saund prodjuser i odyn z golovnyh predstavnykiv novoї hvyli na elektronnij sceni Bejenec.
  • Muľtyžanrovyj eksperymentator i prodjuser Sasha Zlykh.
    Čytajte takož: 👅 Rolling Stones vyklaly v merežu ekskljuzyvni video zi svoїh koncertiv

Pidtrymujučy nezaležnyh muzykantiv i kuľturu ničnogo žyttja, brend oplačuje učasť majstriv v onlajn-večirkah i robyť šče odyn vnesok u rozvytok ukraїnśkoї andegraund-sceny.

Strymy projduť za grafikom, ščo opublikovano na sajti. Ščob pryjednatysja do efiru v Skype, Zoom abo Houseparty, korystuvačevi neobhidno zabronjuvaty vystup artysta. Za bažannjam, pislja zakinčennja setu, majstera možna bude viddjačyty donejtom.

Jak zaznačajuť ideology projektu, meta iniciatyvy — ce ne tiľky pidtrymka tvorčyh ljudej u vśomu sviti, ale takož šče odyn sposib rozvažyty tyh, hto ne ujavljaje svogo žyttja bez klubnoї kuľtury. Tomu projekt z Berlina može staty peršym u sviti buking-servisom dlja organizaciї večirok v onlajn-formati. Oznajomytyś z rozkladom vystupiv i povnym perelikom artystiv možna tut.

Takož my raniše pysaly??‍♀️ Facebook vypustyv servis dlja videokonferencij — Messenger Rooms, jak Facebook vypustyv servis dlja videokonferencij — Messenger Rooms.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...