Reklama

😰 Festyvaľ Atlas Weekend perenesly na 2021 rik

Teper festyvaľ bude 6-11 lypnja 2021 roku.
Читати кирилицею
😰 Festyvaľ Atlas Weekend perenesly na 2021 rik
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 😰 Festyvaľ Atlas Weekend perenesly na 2021 rik
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Teper festyvaľ bude 6-11 lypnja 2021 roku.

Perenis Atlas Weekend

Čerez spalah virusu COVID-19 festyvaľ perenesly na nastupnyj rik. Jak povidomljajuť sami organizatory, vony ne hoču naražaty na ryzyk gostej, komandu ta artystiv festyvalju, provodjačy jogo ćogo lita.

Novi daty festyvalju 6-11 lypnja 2021 roku. Okrim togo organizatory zaznačyly, ščo vony zaraz veduť peregovory zi vsima artystamy, dlja togo ščob lajn-ap zalyšyvsja bez zmin na nastupnyj rik. Takož vony obicjajuť anonsy šče bagaťoh novyh artystiv, ščo pryjednajuťsja do festyvalju nastupnogo roku.

Ostannij misjać my ne vtračaly nadiї ta pracjuvaly nad stvorennjam AW 2020, rozgljadaly rizni varianty vyhodu z kryzy ta do ostanńogo viryly, ščo v nas bude možlyvisť zustrityś z vamy ćogo lita. Prote, sposterigajučy za rozvytkom podij u sviti ta spilkujučyś z našymy jevropejśkymy kolegamy, my dijšly vysnovku, ščo perenesennja — jedyne virne rišennja v cij sytuaciї.

Organizatory festyvalju Atlas Weekend

Usi kvytky, prydbani na ćogoričnyj festyvaľ, je dijsnymy na 2021 rik. Odnodennyj kvytok dijsnyj na toj samyj deń tyžnja v nastupnomu roci — jakščo u vas je kvytok na seredu, 8 lypnja 2020 roku, to vin bude dijsnym na seredu 7 lypnja 2021 roku.

Takož možna bude povernuty kvytky. Pro ce organizatory festyvalju obicjajuť povidomyty zgodom.

Jakščo vy hočete dopomogty festyvalju, to ce možna zrobyty v oficijnomu fan-klubi Atlas Weekend, de buduť publikuvaty vsju informaciju pro te, jak možna nadaty pidtrymku organizatoram. Zarejestruvatyś v fan-klubi možna za posylannjam.

Otrymaty vidpovidi na možlyvi zapytannja pro perenesennja festyvalju možna u rozdili F.A.Q. na sajti. Takož obicjajuť, ščo rozdil bude postijno onovljuvatyś. Jakščo vy ne znajšly vidpoviď na svoje zapytannja, to možna napysaty na poštu abo v osobysti povidomlennja v buď-jakyh z akauntiv festyvalju v socmerežah.

Raniše my vže pysaly? Jak vyžyty pid čas karantynu — 8 porad z fiľmiv pro epidemiї ta apokalipsys 8 porad z fiľmiv pro epidemiї ta apokalipsys — jak vyžyty pid čas karantynu.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...