Reklama

🇲🇽 Čym dyvuvatyme Santa Muerte Carnival: karnaval, meksykanskyj fud-kort i tekila vid mera

Santa Muerte Carnival peretvoryť art-zavod Platforma na dva dni na spravžnje meksykanśke mistečko La Platforma.
Читати кирилицею
🇲🇽 Čym dyvuvatyme Santa Muerte Carnival: karnaval, meksykanskyj fud-kort i tekila vid mera
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🇲🇽 Čym dyvuvatyme Santa Muerte Carnival: karnaval, meksykanskyj fud-kort i tekila vid mera
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Santa Muerte Carnival peretvoryť art-zavod Platforma na dva dni na spravžnje meksykanśke mistečko La Platforma.

19-20 lypnja u stolyci vidbudeťsja meksykanśkyj karnaval Santa Muerte Carnival.

Meksykanśke mistečko La Platforma

Gostej zustričatyme mer mista razom zi svoїmy muzykamy, a peršyh 400 gostej prygoščatyme tekiloju. Takož bude ekskursija najkraščymy fotozonamy, jaka pokaže, jak potrapyty v Misto vičnoї fijesty ta poznajomyť z najstarišym meškancem La Platforma — trymetrovym Skeletom.

La Platforma vidkryje svoї dveri v p’jatnycju, 19 lypnja, o 19:00 ta pracjuvatyme do 03:00, a u subotu z 15:00 do 03:00.

Santa Muerte Carnival

Karnaval i muzyka

Ščovečora vidbuvatymeťsja fejeryčna karnavaľna hoda i vognjane šou. Tož o 22:00 varto buty na Piazza 1, de j počneťsja vse dijstvo. O 22:30 vono zaveršyťsja vystupom hedlajneriv — palkyh Michelle Andrade (19 lypnja 22:30 — 23:00) ta Rumbero’s (20 lypnja 22:30 — 23:00).

Na vulycjah La Platforma postijno lunatyme muzyka — z golovnoї sceny na Piazza 1, sceny na Zelenci ta DJ-station pered Art-domom.

Santa Muerte Carnival

Kvest u potojbiččja

U Litera 3.1 — labirynt u potojbičnyj svit, de na gostej čekatyme її velyčnisť La Santa Muerte. Projšovšy  kvest, možna potrapyty do mista vičnogo žyttja ta otrymaty nagorodu vid La Santa Muerte. U nič suboty dveri u potojbiččja vidčyneni do 02:00, a v nič nedili — do 00:00.

Ščob projty kvest potribno: 

  • zibraty komandu z 7-10 osib;
  • projty Zemljamy zabutyh;
  • vykonaty zavdannja kožnogo z šesty duhiv, ščo meškajuť u Kraju vičnoї fijesty, j otrymaty blagoslovennja vid La Santa Muerte.

Santa Muerte Carnival

Polum'ja u kožnij tarilci

Na Santa Muerte Carnival polum’ja bude v kožnij tarilci na 50 točkah fud-kortu. Sprobujte Meksyku na smak v El Lucador, Me Gusta, TAKi BULO, Taco House, Tequila House, Arizona Tacos, Ambrosia Gourmet, Smoked mexico, Mexicano’s tochkas, Soul kitchen.

La Platforma

Dytjača zona La Platforma

Maleči tež bude veselo na La Platforma — majster-klasy, muľtyky, majsternja tvorčosti, dyskoteka z metafanom, akvagrym ta šamany-naukovci. Dlja najmenšyh bude obladnana zona goduvannja i spovyvannja. Vse ce u Loft u p’jatnycju z 19.00 do 23.00 ta subotu z 15.00 do 23.00.

Santa Muerte CarnivalKoly: 19-20 lypnja

De: Art-zavod Platforma, vulycja Bilomorśka, 1a

Kupyty kvytok možna na kasi.

Čytajte takož pro te, ščo kostel Svjatogo Mykolaja? Populjarna lokacija Instagram: kostel Svjatogo Mykolaja u Kyjevi otrymav pidsvitku u Kyjevi otrymav pidsvitku.

Share
Написати коментар
loading...