Reklama

U Kyjevi vidkryly šče odyn «McDonald’s z majbutńogo»

Teper v kyїvśkomu McDonald's po prospektu Lesja Kurbasa, 19a, vidviduvači takož možuť skorystatysja perevagamy obslugovuvannja vidviduvačiv za stolykamy. Peršyj zaklad McDonald's z «dosvidom majbutńogo» v Ukraїni bulo vidkryto v berezni 2018 roku v Kyjevi
Читати кирилицею
U Kyjevi vidkryly šče odyn «McDonald’s z majbutńogo»
  1. Головна
  2. Misto
  3. U Kyjevi vidkryly šče odyn «McDonald’s z majbutńogo»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Teper v kyїvśkomu McDonald's po prospektu Lesja Kurbasa, 19a, vidviduvači takož možuť skorystatysja perevagamy obslugovuvannja vidviduvačiv za stolykamy. Peršyj zaklad McDonald's z «dosvidom majbutńogo» v Ukraїni bulo vidkryto v berezni 2018 roku v Kyjevi

Vśogo do kincja 2018 roku 12 zakladiv McDonald’s zaproponujuť «dosvid majbutńogo». Z nyh 4 — novi restorany, jaki vidrazu vidkryjuťsja v innovacijnomu formati. Rešta 8 — zakladu, jaki vže pracjujuť i buduť pereobladnani. Fastfud na prosp. Kurbasa buv vidkrytyj šče v 2014 roci. U červni ćogo roku v restorani provely rekonstrukciju, neobhidnu dlja vprovadžennja formatu dosvidu majbutńogo.

Čym vidriznjajeťsja McDonald’s novogo formatu

Zaklady u novomu formati pracjuvatymuť iz nadannjam dekiľkoh novyh poslug:

  • Obslugovuvannja za stolykamy: Vidviduvač zamovljaje stravy na kasi, a potim očikuje zamovlennja za stolykom. Spivrobitnyk identyfikuje korystuvača za dopomogoju speciaľnogo prystroju i prynosyť stravy.
  • Novyj pryncyp roboty kasovoї zony, zručnišyj dlja vidviduvačiv: Prylavok rozdilenyj na dvi častyny — dlja zamovlennja i otrymannja strav. Otže, vidviduvači, jaki očikujuť zamovlennja, i vidviduvači, jaki robljať zamovlennja, ne zavažajuť odyn odnomu.
  • Ekspert z gostynnosti: Jogo zavdannja dopomagaty rozibratysja z cijeju novoju metodoju obslugovuvannja v restorani, v pošuku viľnogo stolyka, zaproponuvaty menju šryftom Brajlja, dopomogty inozemcju rozibratysja v menju, pidkazaty klijentovi, de možna pidzarjadyty gadžet.
  • Terminaly samoobslugovuvannja je obov’jazkovym elementom restoraniv z dosvidom majbutńogo i dozvoljajuť vidviduvačam spokijno i bez pospihu ogljanuty vsi stravy z menju v elektronnomu formati, zrobyty zamovlennja i oplatyty jogo za dopomogoju karty abo gotivkoju na kasi, a potim zabraty stravy v zoni vydači.
  • Takož u restoranah z dosvidom majbutńogo onovljujeťsja forma odjagu spivrobitnykiv i dyzajn menju.
U Kyjevi vidkryly šče odyn «McDonald's z majbutńogo»

Foto: RAU

«U drugij polovyni 2018 roku bude zaprovadženo šče odyn element formatu dosvidu majbutńogo — novyj pryncyp roboty kuhni« Prygotovano dlja tebe». Ce dozvolyť vidviduvačevi dodaty abo prybraty ingredijenty v burgery na svij smak — dodaty do uljublenogo Dabl Čizburger šče odyn bifšteks abo zamovyty burger Maestro z dodatkovymy ingredijentamy», — povidomyv generaľnyj dyrektor kompaniї McDonald’s v Ukraїni Gžegož Hmeljarskij.

Raniše my informuvalyKompanija McDonald’s vidmovylaś vid plastykovyh trubočok pro rišennja cijeї mereži restoraniv švydkogo harčuvannja vidmovytysja povnistju vid vykorystannja plastykovyh trubočok.

Share
Написати коментар
loading...