Reklama

Ob’jednani gromady zmožuť stvorjuvaty sajty na jedynij platformi

Gromadśka organizacija SocialBoost anonsuvala stvorennja jedynoї elektronnoї platformy Dosvit. Na bazi platformy zmožuť funkcionuvaty sajty gromad, instrumenty rozvytku ta mehanizmy gromadśkoї učasti
Читати кирилицею
Ob’jednani gromady zmožuť stvorjuvaty sajty na jedynij platformi
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. Ob’jednani gromady zmožuť stvorjuvaty sajty na jedynij platformi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Gromadśka organizacija SocialBoost anonsuvala stvorennja jedynoї elektronnoї platformy Dosvit. Na bazi platformy zmožuť funkcionuvaty sajty gromad, instrumenty rozvytku ta mehanizmy gromadśkoї učasti

Platforma bude realizovana jak kompleksna IT-systema dlja rozrobnykiv, vydymoju častynoju jakoї bude vebsajt gromady iz naborom integrovanyh dodatkiv ta naboru instrumentiv rozrobky. Za їh dopomogoju možna vprovadžuvaty i legko integruvaty dodatkovi servisy jak za vlasnoju iniciatyvoju, tak i na zamovlennja gromad. A ce značno rozšyryť funkcionaľnisť i zmenšyť vartisť zapusku podibnyh servisiv dlja OTG na miscjah.

Ščo vidomo pro novu systemu 

Za zadumom rozrobnykiv, systema podiljajeťsja na dodatky ta servisy. Dodatky — ce programy, jakymy korystujuťsja OTG i її meškanci. Servisy — tehnični možlyvosti dlja rozrobnykiv, IT-specialistiv z gromad. Taki dodatky perš za vse dopomožuť gromadam dosjagaty kraščyh rezuľtativ roboty u pidvyščenni investycijnoї pryvablyvosti gromad, biľš efektyvnij komunikaciї z meškancjamy ta їhńomu zalučenni do pryjnjattja rišeń na miscjah, zapuskaty servisy elektronnoї demokratiї, a organam miscevoї vlady ce nadasť možlyvisť legko i prozoro zvituvaty pro svoju dijaľnisť gromadjanam.

Za zadumom rozrobnykiv, systema podiljajeťsja na dodatky ta servisy. Dodatky — ce programy, jakymy korystujuťsja OTG i її meškanci. Servisy — tehnični možlyvosti dlja rozrobnykiv, IT-specialistiv z gromad. Taki dodatky perš za vse dopomožuť gromadam dosjagaty kraščyh rezuľtativ roboty u pidvyščenni investycijnoї pryvablyvosti gromad ta biľš efektyvnij komunikaciї z meškancjamy ta їhńomu zalučenni do pryjnjattja rišeń na miscjah. Možna bude zapuskaty servisy elektronnoї demokratiї, a organam miscevoї vlady ce nadasť možlyvisť legko i prozoro zvituvaty pro svoju dijaľnisť gromadjanam.

Narazi platforma Dosvit znahodyťsja v procesi rozrobky, a sami gromady beruť bezposerednju učasť u formuvanni pereliku funkcij ta vymog do platformy. Gromady otrymajuť svoї vlasni sajty z bagatym funkcionalom i jedynu paneľ upravlinnja vsima dodatkamy. Ščob skorystatyś buď-jakym z dodatkiv, korystuvačevi dostatńo bude uvijty v osobystyj kabinet meškancja OTG, abo prosto zavantažyty storinku z potribnoju informacijeju.

Nagadajemo, ščo v Ukraїni gotujuťsja do stvorennjaV Ukraїni stvorjať jedynyj deržavnyj rejestr subsydij jedynogo rejestru subsydij. Zgidno iz proektom postanovy, korystuvačem rejestru bude Ministerstvo sociaľnoї polityky ta upovnovaženi organy. Gromadjany, jaki otrymujuť subsydiї, ne matymuť dostupu do ćogo sajtu.

Share
Написати коментар
loading...